![]() |
Zitat:
Paylastigin link 30 dk'ymis. Aklimda. Zitat:
|
[quote=BosphorusTaurus;2066626]Erdogan yakinlarina kiyak gecmek istese bunu Taksim gibi ''controversial'' bir yeri kullanarak yapamayacagini bilecek kadar zeki bir adam. Daha gozde olmayan bir yeri tercih ederdi. Sonuc olarak AKP'ye alternatif bir parti yoksa, yapacak bir sey de yok. Bosuna indirmeye calismasinlar. Zararimiza olur.
Paylastigin link 30 dk'ymis. Aklimda. Bi göz at kardes, senin hem seviye düzeyin hem de bilgi düzeyin böyle konulari enine boyuna tartismaya müsait. Bugün bu konulara girmeyecegim Boshorus, bugün burda biraz geyik takilacagim. :D |
Detay bilgileriyle Türkiyedeki adalet ve siyasi durumlari aydinlatan Redhack sözcüsü Skype baglantisiyla Halk TV'de sorulara yanit veriyor. Hangi Haksizlik? Redhack konusuyor..
(1/2) http://www.youtube.com/watch?v=ZkF-MXxyPn8 (2/2) http://www.youtube.com/watch?v=1ig8hW-_vcE |
#bubirsevgidevrimi
#occupygezi #tayyipistifa satilmis Turkiye basini 7.Haziran 2013 ![]() |
Basbakan'nin Tunus'tan Istanbul'a dönüsünde Emine Erdogan'dan baska o sözüm ona, su bindirilmis kitalarin icinde, yüzbinlerin arasinda bir tane bir bayan gördünüz mü? Ben görmedim! Bunlar kadar kadin düsmani görmedim..
|
Nah %50
Ben her zaman bu malum zihniyetin cekirdek takimin en fazla %18 oldugunu söylüyordum ve söylüyorum. Bir baska ardasta söyle izah etmis:
ya şu % 50 olayı canımı sıkmaya başladı..tüm T.C ye anlatıyorum sizlerde cevrenize anlatın insanlar bilgilensin..tayyip in yalanı ortaya çıksın ..seçimlerde oy vermeyen kesim %30 -35 bunlar kesinlikle akp li değil..kaldımı size % 70 seçmen bunun % 10 bağımsiz yada barajı aşamayan boşa giden oy yani..kaldı %60 böl 2 ye %30... %5 gecekondularda satın alınmış oy ..kaldımı % 25 akp nin gerçek oyu budur..bunların % 10 son olaylarda akıllanmıştır demeyi çok isterim..akılandılarsa %15 yarısı tepki gösterse bu rezillik dese % 20 son durum budur..para ile yaptırılan anket değil ysk rulunun bir tespiti..ama ysk açıklamaz yada yorum yapmaz verileri sunar sizde değerlendirirsiniz..ama değerlendirecek delikanlı basın yada tv nerede..evet aradaşlar bunu heryerde anlatın aksi,ni ıspatlayacak varsada buyursun gelsin anlatsın |
![]() |
su an itibariyle Taksim
![]() hepimiz Capulcuyuz #direnturkiye |
Zitat:
Su sayisini tahmin etmesi mümkün olmayan bir kalabalik Ankara-Keciören'de sel gibi akan yagmurun altinda protestolarina devam ediyor.. |
11sene önceki türkiyemi istediginiz?
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:50 Uhr. |