Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.03.2018, 02:39
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Idee

Zitat:
Zitat von PasaZade Beitrag anzeigen
chatte tüm hemcinslerine ben buranin en zengin en kültürlü adamini ayarladim diyen sendin. ne cabuk unuttun. sonra Toni baskalariylada sikistigini ögrendiginde nasil aglayip yalvardin.

acikcasi ben sizin konusmalarinizi duyunca senin adina üzüldüm. bu kadar düsmemeli bir insan. zaten sende seviye olsaydi tanimadigin adamin ayagina gidip kendini siktirmezdin. wie billig ist das denn???

sen kültürlü ve kültürsüz iki insani ayir edebilecek kapatiseye bile sahip deyilsin..tam bir görmediksin...

zenginlik konusuna gelince...benim sahip olduklarim ve basarim ortada....ben senin gibi bir ondan bir bundan yumurta kapip cocuk dogurup kendime baktiracak koca aramiyorum.....

sana göre tabi bir makina mühendisi zengin koca,bir doktor da senin seviyende biri icin zengin bir es...

düsünürek oku dul kari ayni soruyu tekrarlayip duruyorsun...
ben zengin koca aramiyorum ,benim sahip olduklarim mül gücüm,madi ve manevi gücüm ortada...benim hayatimi birlestirecegim kisi en az benim seviyemde biri olmali madi ve manevi anlamda....aklin yatmiyor dimi??
30 yasmina kadar para kazanmamis..sonra evlenmis herif herif tekmeyi g.ötüne vurmus..uniyi bitirince cok para kazanicam umutlariyla yasamis...2.000 bile aylik alamayan zavalli...makine mühendisi 2.000 rahat alyiordur...7 yil meslek tecrübesi varsa hadi 3.000 alir sana yeter bu...hayti boyu ezik yasayan biri icin hayal bile edemeyecegi kadar cok....

gercekten tam bir görmediksin seni birak türk erkegi aklli bir alman bile almaz..