Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.03.2018, 01:22
Benutzerbild von PasaZade
PasaZade PasaZade ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
neden feyzade nickinle yazmiyorsun???? benim nickim ortada tek nickim..

p$$$tttt...sakin dul kari...fesat ,sinsi, ezik olsam aynen seninyaptigini yapardim..fake nick acar pezevenklerimle ortak kullanirdim....ezikligimin,görmedikligimin öfkesini hemcinslerimden cikaririrdim....sen motor kelimesine fena takilmisin,kocan seni o sekildemi okusordu???

kiskaniyorum dedim ya,hemde cok..)))-sinirlenme dul avrat ,dogur dogurabildigin kadar...1 cocuk ilk kocadan, 1 de ikincisinden dogurursun...bizler calisir öderiz sizin evkiranizi,cocuklarinizin bakim paralarini..
zaten s.ikilmekten baska bir ise yaradiginiz yok.....bulmasina buluyonda elde tutmasini beceremiyon....sonuc mikildiginde , cocukla kaliyon..masallah bilmediginde yok dogustan ögrenmis herseyi...

senin koda diye yaninda tasidigini ben köpek diye bahceye baglamam..ki sen onu bile elinde tutamadin sefil...

sana önerim olsun bak tek cocuklada hala br sansin agzini acmadigin sürece...agzini actigin an zeki bir insan senin ne kadar sonradan görme sefil bir cahil oldugunu anlar...ha gayret...

aman ben cocuk kalayim sen ikinci kocandan da bir tane dogur..benim Lohnsteuerklasse1..öderiz bizler...dedigim gibi zaten s.ikilmekten baska bir ise yaradigin yok....ineklerde doguruyor
diyorumya gelen sikiyor giden sikiyor seni.

o yetmiyor Toni Beyfendi sikiyor

o yetmiyor devlette sikiyor.

o kadar sikildigin halde cocuk yok. internette baskalarin cocuklarini konu yaparsin ahlaksiz orospu. senin ar damarin catlamis. yüzsüzsün yüzüne tükürsen yagmur yagiyor dersin.

sen okusaydin calistigin paranin karsiligini alirdin ama hauptschule bitirmissin birde steuerklasse 1 biz cok ödüyoruz diye agliyorsun. salak git baska kapida agla. du bist verdammt zu arbeiten und dich auch vom staat benutzen zu lassen