Zitat:
Zitat von Lara__
acinicak haline aglayacak halin yok herhalde gülceksin tabi....insan arsiz yüzsüz olurda bu kadar olmaz..lan senin ALLAHIN varmi? bak Allahtan korkun varmi demiyorum,bir insan bu kadar iftiraci yalanci nasil olur ...burada senin disinda kimse fake nikle yazmiyor herkesin niki beli..
onun bunun cocugu instegramdan -Faceden caldigin resimlerli gel buraya yükle ,bende bunlari tek tek bulup resmini caldigin kisilere yazmayin calistigin is yerinin adressiyle beraber....
birde yazarligimizi beyenmiyor var mi böyle birsey......iftira atalim,yalan konusalim,camur atalim izi kalsin -o zaman yazar rütbesine kavusurmuyuz Makina mühendisi???
|
Simdi geleim senin paranoid kafa yapina birde atdigin iftiralara !
Kizim sen gercekten hastasin senin piskolojin gercekten iyicene bozulmus acinacak haldesin ve farkinda degilsin !
Ben buraya bu nik haricinde hic bir nikle yazmadim yazmamada bir sepeb yok !
Bu resimdeki benim burda az cok samimi oldugum insanlar bunu bilir facebookdanda bilirler instagramdanda vs !
Bu arada eger baska insanlarin resimini calacak olsam herhalde söyle havali resimler calardim misal Kivanc tatlitug yada burak özciviti animsadan falan filan bu kadar monoton olmazdim sonucta kreativ adamim

))
Benim senin gibi burda baska resimler kulanma baska niklerle yazma gibi sacma sapan seylerle vakit gecirecek kapasitem yoktur bunlara gerek duymam cünki saglikli bir insanim !
Ama sana bakiyorum ve gercekten halina aciyorum bu kadar yalan yanlis iftiray paranoya iceren bir yaziyi bu yasima geldim ve ilk defa böyle seyler okuyorum yazik gercekten yazik senin piskolojin iyicene bozukmus onun icinde artik sana baska yaklasmam lazim senin artik cirkef bayan disinda hasta bir kadin olarak görüyorum Lara