Hahahaha, Hihihihihi, Hohohohohoho
Sen hangi alemde yasiyorsun hemserim? Bu yalanlarini böyle ilkel sacmaliklarla örtbas mi edecegini saniyorsun?
Bu yazini okuduktan sonra gülmekten yere yikiliyorum
Sen beni biliyorsun ve bende seni cok iyi biliyorum artik. Burak bu laga luga ayaklarini..
Bana telefonda, Lara'ya desteklemeyeceksin lan dedin. Oraya geliyim mi lan dedin? Bende erkeksen gel lan dedim erkeksen gel.Kes bu konusmalari erkek oldugunu görüyüm lan. Gelemedim. Tangur tungur
Kac kere beni aradin kac kere oraya geliyim mi lan dedin? Bende kac kere seni cagirdim gelemedin... Aurum hanimi korkutmaya benzemez bu isler... Tangur tungur....
Lara olmasa da, iftiraya ugrayan bir baskasi da olsa gene o'nu herkese karsi savunurdum ben cünkü ben Haci Bektas'larin Mevlana'larin Yunus Emre'lerin yolunda yürüyen Müslüman bir Türk evladiyim. Benim kitabimda haksizliga karsi cikmak vardir.
Bir dahasinda gene aramistim ve kendini Sivas'in bir alevisi olarak tanitmistin. Sana ettigim o küfürler seninle benim aramizda kalsin.
Ama ayip ya ayip, insan anasindan babasindan utanmaz. Baban kim ise, o'nun sana verdigi adiyla piyasaya cik ve o'nun soyadini kullan. Baskalarinin kini degil
Bir keresinde de A.C.'yi arattirdin. Hatta Timeraiser'nin müsterilerine de aramissiniz.. Bunu haberi bana kendisi bildirdi..
Telefonun arkasindan tangur tungur ötmeye benzemez yigitlik. Bak benim bir cok $eyimi taklit ediyorsunuz. Kelime hazinenizi de cogaltiyorsunuz amaaa....
Dünyada taklit edilemeyecek bir sey var o da cesaret.
Ben yaptiklarimi, yapabilecekken yapmadiklarimi ve yapabileceklerimi herkese gösterdim... Kasanin önündekine sor bakiyim... Fosil ise zaten ecel teri akitiyordu...
Zitat:
Zitat von YigitAdam
Hic gülecegim yoktu:-)DOGRUDUR SANALYIGIT SIN..Reali duydunmu topuge kuvvet burda birkac kaypak korkak zavileden biride sensin.
Adres istedin verdim,Kapayalim dedin yazismayalim dedin, birbirine yazmiyalim dedin..insandir sasar beser dedik özrünü kabul ettik halen zirvaliyorsun .hepsi bukadar ..Seni ne tanirim ne bilirim ne bilmem ne..hicbirinle alakam yok.Seni telefonla rahatsiz eden senin gibi olsun...KARSINA ADAM GIBI ADAM VAR ..birak laga lugayi, binlerce hakareti yuta yuta halen bana sanalda yazmaya devam ediyorsun.. .Italyanlar, ingilizler, siyonistler, islam düsmanlari ,hatta komünistler birde ne idugu belisrsizler kemali severler..hicbir gercek Türk müslüman kemali sevmez..Aldatilanlar istisna....Git atanami tapacaksin kime taparsan benden uzak dur..ben istesem seni ininden cikaririm..öyle gizli tehtit telefon foto moto kopyalamam..simdi birde utanmadan iftira atmaya basladin.Seni kale aldigimi sanma , Tekrar ediyorum zerre serefin varsa sözünü tut bana sanalda tek kelime yazma...kinin nefretin varsa realda gelip varmi yüregin deneyebilirsin..Senin gibi a sosyal birini muhatap almak istemiyorum!!hadi simdi düs!!
|