Zitat:
Zitat von YigitAdam
Bizdede böyle sözler var "$iracinin $ahiti bozaci"..."iki kisi tartisirken ücüncüye po..yemek düser" mis..neyse Ben durup dururken hayvanlara bile hakaret etmem, fakat öyle bir yüzüme vurmak isteyene digerini cevirecek kadar seninkilerden degilim...KOYUNA LE$ KARGAYA OT VERMEK ADALET DEGILDIR.BEN TERSINI YAPARAK ADALETIN GEREGINI YAPARIM...yani sizin gibi les kargalarina le$ atmaliyim..buda benim ata sözüm olsun size..hadi simdi düs... birak ona buna yalakalik yapmayi , onur ögrenin bu fakirden..Karsinizda Fikir insani var hicbir fikrime fikir ve argumanlarla karsilik veren birini göremedim, hakaret küfürlerle arguman cürütecegini sanan yamiklarsiniz..Gelki daha düne kadar agalarin hegomanyasinda agam pohunu yiyem diyenlerden onurlu olmayi beklemek abesle istigaldir.
|
Çok ses çıkaran şeylerin nasılki içi boşsa,çok bağıranla,çok küfür edenlerde boştur.Oradan buradan okuduklarını kopyalayıp,ekletik,ipe sapa gelmeyen konuların içine;küfürler doldurarak yazmayı,siyaset sanan birisin.Doğal olarakta siyasetle uzaktan yakından bir alakan yok.
Tipik popüler kültür ürünü bir kafayla yapılabilen siyaset,anca yandaş medya ve yazarlardan kopyalanarak yapılan siyasettir.Elbette bu da bir siyaset sayılır,türkçe literatürde buna cahil siyaseti derler.Hiçbirşey bilmediği halde,kendini çok bilgiliymiş gibi gösteren tipik anadolu cahili işte.
Bence senin derdin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,sen siyaset yapma ayağı ile Lara ya abayı yakmışsın gibime geliyor,ikimizin arasına neden giriyorsun serzenişinden ben bunu anladım.Birde Lara gibi 'Ş' harflerini dolar işaretiyle bezemişsin buda başka birşey tabi.Ha diyorsan ki ben Lara ile böyle flört ediyorum o zaman başka birşey....
Fakat saçmalamanın bir sınırı vardır,bunu çukurluk mertebesine getirmekle birşey elde edemezsin.Anca çukur olarak kalırsın o kadar...