Keske dedigin gibi olsaydin,
ondan mi bana en agir hakaretleri ettin, isyerimde beni telefonla rahatsiz ettin ve resimlerimi photoshopla degistirip buraya ekledin?
Bulunmayacagini sanmistin degil mi?
Ben bunlara gülüp gectim, ben burayi ciddiye almiyorum, ve gercek hayatta da varim.
Ben gercek hayatta da fikirlerimi sonuna kadar savunurum. Gerekirse
o kavgayi da ederim, karsima cikmak isteyen birisi varsa..
Atatürk öldüğünde bir İtalyan Radyo frekansından duyulan anons; - Sezar, İskender, Napolyon ayağa kalkın büyüğünüz geliyor. #10kasım
BURDA BIR YIGIT VAR O DA BENIM!!!! AYAGA KALK VAYBEE! BÜYÜGÜNÜZ GELDI
Zitat:
Zitat von YigitAdam
Bizdede böyle sözler var "$iracinin $ahiti bozaci"..."iki kisi tartisirken ücüncüye po..yemek düser" mis..neyse Ben durup dururken hayvanlara bile hakaret etmem, fakat öyle bir yüzüme vurmak isteyene digerini cevirecek kadar seninkilerden degilim...KOYUNA LE$ KARGAYA OT VERMEK ADALET DEGILDIR.BEN TERSINI YAPARAK ADALETIN GEREGINI YAPARIM...yani sizin gibi les kargalarina le$ atmaliyim..buda benim ata sözüm olsun size..hadi simdi düs... birak ona buna yalakalik yapmayi , onur ögrenin bu fakirden..Karsinizda Fikir insani var hicbir fikrime fikir ve argumanlarla karsilik veren birini göremedim, hakaret küfürlerle arguman cürütecegini sanan yamiklarsiniz..Gelki daha düne kadar agalarin hegomanyasinda agam pohunu yiyem diyenlerden onurlu olmayi beklemek abesle istigaldir.
|