Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.08.2017, 00:40
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Lan donu dü$ük IQ yine yerlerde sürünüyor Yobaz

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
ASAGIDA TAPU GIBI DELILLER YAPISTIRDIM KÖR KÜFÜRBAZ...kirinti kadar bilgin olsaydi cevap vermeyi denerdin...Karsi argümanlarla cürütürdün.Senin gibi agzindan salyalar akan küfürbazlara kaldiysa M.kemali savunmak tamamdir bu kemalin isi...iyice rezil rusvay hale geldiniz.Argumani küfür olan onun bunun surtugu..Küfür etmeyim diyorum illada kasiniyor ulan kancik kicine kazikmi soktular iki metre havaya sicradin...
Be onun bunun yosmasi--küfür cocugu, yaptigin yapacagin küfür ve hakaretlerini bin misliyle o alcak AIDS li pis suratina iade ediyorum..

Lan senin hic mi haysiyetin $erfin yok?..Lan $erefsiz o .cocugu sana sadece sövülür..sana cevap verilmez SÖVÜLÜR sadec ..Allahin lanetligi pislikten baska birsey deyilsin...
Kime cevap vericem sana mi????okudugu gazetenin man$Et yazisini bile anlayaman Anguta'mi??
Kelime hazinesi 100 gecmeyen ezberini tekrarlamaktan baska bir mok bilmeyen Arap Papaganina'mi yani sana....küfürlere bakin o.cocugunda...aileden egitimli Pic,göt veren i$i biliyor kazigi iyi sokmu$lar buna sokmasalar g.öte kazik sokuldugunu nerden bilsin..

miyde bulandirmiyorsun Yobaz tiksinti veriyorsun...

O.C. bil istiyorum, IQ dü$ük icatlara tahammülüm yok anladinmi tezek

Geändert von Lara__ (11.08.2017 um 00:48 Uhr).