Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.08.2017, 10:09
___OZAN___

Standard ...

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
ASAGIDA TAPU GIBI DELILLER YAPISTIRDIM KÖR KÜFÜRBAZ...kirinti kadar bilgin olsaydi cevap vermeyi denerdin...Karsi argümanlarla cürütürdün.Senin gibi agzindan salyalar akan küfürbazlara kaldiysa M.kemali savunmak tamamdir bu kemalin isi...iyice rezil rusvay hale geldiniz.Argumani küfür olan onun bunun surtugu..Küfür etmeyim diyorum illada kasiniyor ulan kancik kicine kazikmi soktular iki metre havaya sicradin...
Be onun bunun yosmasi--küfür cocugu, yaptigin yapacagin küfür ve hakaretlerini bin misliyle o alcak AIDS li pis suratina iade ediyorum..
''Dinime küfreden müslüman olsa !''diye bir deyim var anadoluda.Sen ağzından salyalar püskürterek yazarsan,insanlarda sana ateş püskürterek yazar.Sana bir de solcu deyim yazalım;''Rüzgar eken Fırtına biçer'' Bunlar kulağına küpe olsun diyicem ama sen başka uzuvlarınla anladığın için pekte idrak edeceğini sanmıyorum.
Tartışma yürütme kültüründen bi haberlerin,başkalarını teşhire kalkması gerçekten abes.Gerçi sen yobaz olduğun için;abes,ayıp ve yakışık almaz gibi kavramları bilmiyor ve kabulde etmiyorsun.Tipik sahte sapık müslümanlar gibi yazıyorsun yazarken...
Bu açıdan başkalarını yadırgayan sözlerinin saçmalıklar toplamı olduğunu söylemek yeterli bence...