Seni muhatap almiyorum.bunu senda biliyorsun.defalarca sana söyledim,Bu son olsun uzak dur sözünü tutmayi dene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! onun bunun ansina avradini küfür etmekle ne vatan kurtuluir nede birine birsey anlatabilinir.Hele bir bilim dali olan Tarihi gercekler anlatilirken öyle bir yola bas vuranlar genelde cahil cuhela kimselerin basvurdugu yoldur..anlatacagi birsey olmayanlar konuyu saptirmak icin genelde hakaret ve küfüre bas vururlar...Bazen benida küfür ve hakarete mecbur ediyorsunuz...simdi sana karsilik vermesem sustun olacak..Benim hassasiyetim vatanim icindir onun bunun yalakaligi icin degil..herkimki vatan ve milleti soyduysa, sattiysa,isgalci keferelere yalakalik edip onlardan kanun nizam direktif dilendiysa, namusuzluk edip millete küfür ettiysa,vakifta cocuklara sarkintilik, tecavuz ettiyse,devletin parasini caldiysa, din düsmanligi ettiysa,herkimde bunlara tepki vermedisa Allahin laneti lanet edenlerin laneti üzerine olsun !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zitat:
Zitat von seyrangah_06
Gel seninle ayni vatan ayni millet icin iyiligini istedigimizi ispat edelim. Bu vatana bu millete kim kötülük yapiyorsa tepkimizi ortaya koyalim.
BIRAK KADINLARI VE KIZLARI, ENSAR VAKFINDA COCUKLARA TECAVÜZ EDENLERIN, ONLARI KORUYUP KOLLAYANLARIN ANASINI AVRADINI SIKELIM.
HIRSIZILIK YOLSUZLUK YAPANLARIN, YETIMIM FAKIRININ FUKARININ HAKKINI CALANLARIN ANASINI AVRADINI YEDI SÜLALESINI SIKELIM.
AYAKKABI KUTULARINDA VE EVLERINDE MILYARLARCA DOLLARI "SIFIRLAYANLARIN", MILLLETIN HAKKINI, YETIMIN FAKIRIN FUKARININ HAKKINI GASP EDENLERIN ANASINI AVRADINI SIKELIM..
BU MILLETIN AMINA KOYACAGIZ DIYENLERIN (MEHMET CENGIZ (CENGIZ HOLDING) ANASINI AVRADINI SIKELIM...
BUNLARA TEPKI GÖSTERMEYENLERIN DE ANASINI AVRADINI SIKELIM...
SIRA SENDE...
|