Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.06.2017, 20:52
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard ahlakdan bahs edecek en son alcak sizlersiniz

ABD ye siyonistlerin kucagina oturup komsularini satmaklami ahlakli oldunuz:-)Müslümanlar olmasaydi kafana seytan girdi diye civi cakiyordu soydas ve dindaslarin sapik alcak..ahlaktann bahs edecek en son alcak sizlersiniz

Ulan pkk YPG iti sizin yedi sulalenizi aynul arap`da belliyorlarken sen buralarda civik civik bagiriyordun neden gidip savasmadin,begenmediginiz Türkiye sahip cikmasaydi alayiniz geberip gidecektiniz..nankör köpekler, hemen siyonistlerin kucagina oturup türkiyeye ihanet ettiniz...zan etmayin abd amcaniz herzaman yaninizda olur.heryönden kullandiktan sonra, birakip gittilermi bakalim ne fuski zifleneceksiniz..Deger yargisi olmayan sapiklar...Lan laranin eteginin altindan zirvalayip duruyorsunuz...yada o sizin nefes borunuzdan zirvaliyor alayanizi davet etim gelin cayimi kahvemi icin yol masraflarinizda bana ait dedim, sizin kiliniza zarar gelmez....Size insanlik dersi vereyim dedim, ne gezer,..(seyrangah nikli ücmaymunun biri,sözde gelecekti adresi görünce elli havaya girdi daha yazmiyacagim deyip zeytin dali uzatti..sonra dayanamadi gerzek gerzektir n olacak...... halen buralarda ücmaymunu oynuyorsunuz..Utanmadan Shkilmadan birde kendi alcak rezil sifatinizi bana yamamaya calismaniz tam, TAM TRAJI KOMIK SIZOFRENI BIR VAKIA.BUNDAN DOLAYI MUHTEMELEN ÜCÜNÜZDA AYNI ALCAK SAPIKSINIZ; YADA AYNI TAVANIN SAZANLARISINIZ...
Namuslu kemalistleri tenzih ederim..nerde bir cükür sapik kemalist alcak varsa buraya toplanmis yuh yani yuh biride görse bu kemalistler böyle sapikmi diyecek..diyenlerde oluyor, "birakin su kemalist capulculari pkk li itleri " küfür hakaretten baska birsey bilmezler" diyenler olmuyor degil..hatta o alcagi özelden taniyorum diyenler bile oluyor..neyse bogulun karanlik dünyanizda...50-100 kelimeyle buralarda bilgelik taslayan birde dünyanin en argo kelime ve küfürlerini siralamakla insan oldugunuzumu saniyorsunuz...Maksadiniz gerceklerin üzerini örtüp milletin bu saifeden uzaklasmasini saglamak.Bosuna cirpiniyorsunuz..Tekrar ediyorum ben argumanlara, delil ve tarihi gerceklere dayanan fikirleri paylasmak icin burda zaman harciyorum, benim silahim fikirlerimdir.Her platformda tartisacak güc ve kudreti kendimde görürüm...yok kavga edecegim seni öyle ederim böyle ederim diyebilen varsa onuda sanalda degil realda görmek isterim.sizin gibi sosyal daireden gecinen a-sosyallere harcayacak ne zamanim nede niyetim var...Zere serefiniz varsa ya benim konularimdan uzak durun, yada varsa fikir ve argumanlarimi cürütecek delilleriniz, buyrun cürütün.Fakat ne gezer dedim gibi önünüze birkac kemik atanin kulu kölesi olmussunuz...birgun pkk li birgün kemalist birgün gay birgün bilmem ne girmediniz kilik kalmadi.isin aci tarafi sahtekarliklariniza kendinizde inanmaya baslamaniz....BOGULUN KARANLIK MAGARANIZA!

Zitat:
Zitat von ___OZAN___ Beitrag anzeigen
Şekilde görüldüğü gibi kadim sapıklar bu islam gözlüğünden bakanlardan çıkıyor..İlla örnek vermeye gerek yok,yazdığı herşey asılsız,yalan,asparagas şeyler....
Gerçekle yüzleşincede,biryerlerine birşey batmışcasına sıçrayıp,aslı astarı olmayan zırvalara sarılır ve kendi yalanlarına bile inanan,bir yalancıya dönüşürler...
Yok adres vermişte,yok ben eyvallah çekmişimde,hiç gülesim yoktu gerçekten...Ekran arkasından oraya buraya çamur sıçratmaya benzemez siyaset,madem kaldırabilecek bir yürek yok sende,git işide katıl Ypg liler seni eşşek cennetine göndersin....
Dehdit,düello türü şeyleri ciddiye almadığımı defalarca söyledim,kaldı ki ben kolay kolay kimseye özelden yazmam...Gelir burada senin gibi vatan hainlerine ders verir gider işime bakarım...

Geändert von YigitAdam (26.06.2017 um 20:58 Uhr).