Zitat:
Zitat von YigitAdam
Ulan yavsak söz vermegi gö.. vermeyemi benzettin -onun bunun yalakasi-pislik önce adres isteyip, acik adresi görünce özelime yazip kivira kivira yalvardigini ne cabuk unuttun.....senin kalibini .. domuzlar si..ksin...Gercektende Dünyanin en alcak cükürüymussun...Tuh alcak sifatina Ulan demek senin hicbir deger yargin yokmus..tam bir rezil...Yenilen pehlivan diyecegim pehlivanin pohu bile olamazsin...Sana tekrar verdigin sözü hatirlatirim... Aksi halde forumlarda bana tek kelime yazarsan Dünyanin en alcak en rezil bütün küfür ve hakaretlerini kabul ediyorsun demektir...gelki senin gibi alcaklar küfür ve hakaretlerden zevk alirsiniz...
|
Şekilde görüldüğü gibi kadim sapıklar bu islam gözlüğünden bakanlardan çıkıyor..İlla örnek vermeye gerek yok,yazdığı herşey asılsız,yalan,asparagas şeyler....
Gerçekle yüzleşincede,biryerlerine birşey batmışcasına sıçrayıp,aslı astarı olmayan zırvalara sarılır ve kendi yalanlarına bile inanan,bir yalancıya dönüşürler...
Yok adres vermişte,yok ben eyvallah çekmişimde,hiç gülesim yoktu gerçekten...Ekran arkasından oraya buraya çamur sıçratmaya benzemez siyaset,madem kaldırabilecek bir yürek yok sende,git işide katıl Ypg liler seni eşşek cennetine göndersin....
Dehdit,düello türü şeyleri ciddiye almadığımı defalarca söyledim,kaldı ki ben kolay kolay kimseye özelden yazmam...Gelir burada senin gibi vatan hainlerine ders verir gider işime bakarım...