Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.06.2017, 20:52
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Ulan yavsak söz vermegi gö.. vermeyemi benzettin -onun bunun yalakasi-pislik önce adres isteyip, acik adresi görünce özelime yazip kivira kivira yalvardigini ne cabuk unuttun.....senin kalibini .. domuzlar si..ksin...Gercektende Dünyanin en alcak cükürüymussun...Tuh alcak sifatina Ulan demek senin hicbir deger yargin yokmus..tam bir rezil...Yenilen pehlivan diyecegim pehlivanin pohu bile olamazsin...Sana tekrar verdigin sözü hatirlatirim... Aksi halde forumlarda bana tek kelime yazarsan Dünyanin en alcak en rezil bütün küfür ve hakaretlerini kabul ediyorsun demektir...gelki senin gibi alcaklar küfür ve hakaretlerden zevk alirsiniz...

Zitat:
Zitat von seyrangah_06 Beitrag anzeigen
Yürü lan ordan amk. kancik herifi. Sen aldigin nefesten ve kendi gölgeden korkuyorsun amk erkekigin mikilmis rospicleri.. Sizi diyorum cünk o Kayseri oyunlarina kimse kanmaz...

Önce emaskara nickiyle bana küfürsonra yirtik madam nikiyle de burda da erkeklikten bahs et. Senin o Kayseri-kafasi kurnazligini senin gibi ediyim lan amk korkak alcak herif. Kac kere seni cagirdim karsima cikmadiniz. Sen kimsin lan? Sizin en kabadayizin amk.

Lara'da Lara, Lara... Amk hic mi kadin görmediniz lan?
Asil siz Lara'nin eteginin altindan cikip gidin. Hic birinizin de Lara'nin karsisina cikmaya yüregi yok.
Birde böyle kanciklar gelmisler internette erkeklikten bahsediyorlar. Oglum sana Ensar Vakfindan ne yaptilar böyle?
Size mum söndüyü mü ögrettiler ENSAR VAKFINDA...