Zitat von Lara__
Atatürkü ,dinsiz ve atheist ilan edersen cennete gideceginimi saniyon yobaz? Lan sen cenneti ahir mi sandin? senin yerin ahir..
Allah cezani versin diyecem ama vermi$ zaten.Senin inandigin Kuran sana bunumu emir ediyor? Senin Kurana saygin bumu?Seni o kuran carpsin diyicem ,carpmi$ta zaten.Din ve Kuran sizin dilinizde hic birzaman kirtlaginizdan a$ari gecmedi.Sizler Din adina $eytanla i$ birligi yapmi$siniz rahmanla deyil.Dinci 4eytanin cocuklari ,utanmaz,ahlaksiz,sahtekar,kuranada iftira atmaktan cekinmezler,imansiz alcak,cekinmeden karsisindakini din disi ilan eder.Kuran ve Allah dü$mani sefil.Pislik senin Allahin bu kutsal kitabin Allahi olamaz.$eytanin oglu milleti dinden imandan ettiniz.hepinizde hakkim var sizleri mahser günü sürüm sürüm süründürecigim sizleri Allah adildir..
Allah dediniz ,forumda iftira atmadiginiz bir Allahin kullu kalmadi ,Allah dediniz yalan konu$maktan korkmadiniz, yine Allah dediniz insanlarini resimlerini caldiniz burada dagittiniz,imansizlar vijdansizlar ,yine Allah dediniz sizinle hem fikir olmayanlari din disi ilan ettiniz,atheist dediniz,Allah dediniz Allaka $irk ko$tunuz kurana iftira attiniz.Yüce rabime hergün bu duayi ediyorum Allahim birlik olup bu iftiralari atanlara bu yer yüzünde mekan tuturma....
Kuranin ma'un süresi ne diyor oku..
Allah ibadetini yapmayana ,temel ibadetlerinden biri olan Namaz kilmayini,oruc tutmayani,ibadetini eksik yapani , ne lanetliyor ne tehdit ediyor...kulumla benim aramda diyor cezasini vericem diyor,ne kadar ceza verir ona o karar verir..
ama ria'ya girenlere ayet indirmis,kildigi namazida,ibadetinide lanetliyor,senin gibi pislikleri lanetliyor...senin gibi pislikle ayni ortamda ibadet edenleride uyariyor....sakin bunlarin namazina aldanmayin o namazlar lanetten baska bir ise yaramaz diyor..
Kuranin dini olmayan bir dine inanip yasamaktansa dinsiz kalmak Allah katindada,Kuran katindada ,insanlik katindada daha makbüldür..
dini yasadigini temsil ettigini söyliyen bu asalik mahluklarin kötülükleri yüzünden,akli ve vijdani yerinde adamlar ,ben bu dini yasamam ,ben seninle ayni mekanda olmam diyerek imanlarini korumaya calisiyorlar.Eyer bu dini hayat ,benim allaha olan imanimi tevikten $irke kaydiracaksa o dini hayata lanet olsun diyorlar.Ama ben Allaha olan imanima toz kondurmam diyorlar atheistler namuslu insanlardir genelde .Birakin...Allaha imani $irke kosmaktansa atheist olsunlar,atheistler zeki insanlar gün gelir gercek dinin bu dinbezirganlarinin bizlere yuturmak istedigi dinin bu olmadigini anlarlar ve Kutsal kitaba kurana sahip cikarlar,temenim bu.
Atheist deyince siz niye Kuduryorsunuz $eytanin veleti.
|