Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.05.2017, 00:46
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

SIZ BÖYLE ALCAKSINIZ REZILSINIZ IFTRACISINIZ..ARGUMANINIZ KÜFÜR VE HAKARETTEN ILERI GITMEZ..DUVARA CARPTINIZMI KICINIZA PIZ BATMIS GIBI SICRIYORSUN; KALTAK ..ATANA BENMI IBNELIK EDE DEDIM,...BIRAZ GERCEK TARIH OKU ..ADAM VELEDIZINALIGIN GEREGINI YAPTI YOKSA SENDEMI ÖYLESIN...BEN köpege bile hakaret etmem, kemal hakkinda tapi gibi belgeler sundum, yalansa onlari mahkemeye verin 50 yildir ortalikta dolasan tarihi gercekleri acikladim..ya sen? Yedi sulaleni arasan anamin tirnagi dahi olamazsiniz, namus timsali anama iftira hakaret ederek,alcak seref yoksunu cukur bir orospu oldugunu tescilledin..Artik bugünden sonra sen dünyada ve ahirette rahmetli anneme iftira atmis bir cukur olarak yasayip ahirette bunun hesabini bakalim nasil vereceksin...Sen Allahin temiz kullarina iftira atmanin rezilligini yasayacagin asikardir...Günese tükürmekle günesi sondurecegini zan eden ahmak...nERENI YIRTARSAN YIRT ATANIN REZILIKLERI PAZARA CIKTI..YAKINDA PUTLARIDA ZIHNIYETIDE DEVRILECEK...

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Yobaz herkesi kendi annanla kari$tiryorsun

senin belge diye yükledigin kanitlar annan tescili raparlorai olmasin...Mustafa Kemalin cükün bekciligini yapacagina annanin bekciligini yapsayin babanin ismini biliyor olurdun kekeme

Geändert von YigitAdam (10.05.2017 um 00:48 Uhr).