Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.04.2017, 22:06
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

kivir kaypakkaya kivir...Ben hicbir parti pirtinin ideolojinin hovardaligini yapmadim yapmamda...Hatalarini yüzlerine söylerim dogrularinida desteklerim..senin zerre vicdanin varsa sabahlara kadar uyutmamasi lazim seni...50 BIN TÜRK KÜRT HALKININ KANI BULASMIS EL VE ZIHNINIZE halen burda insanlik taslayabiliyorsan tüküreyim senin insanligina..defol karsimdan sarlatan ..Emperyalistlerin kiralik katilisiniz bunu dagdaki coban bile biliyorken halen kaypaklik yapmanin anlami yok

Zitat:
Zitat von ___OZAN___ Beitrag anzeigen
Bence senin dinin imanın tıpkı ağa babların ki gibi paradır.Bol keseden atmaya gerek yok,bir yüzüğüm var değip iktidara gelenlerin bin odalı sarylarda yaşadığını dünya alem biliyor.
Sözde bana türkçe absürt yapıyor,taşlama sanatına öykünüyor,içi boş bir iki rapça yazıdan başka bir halt bildiğin yok,yazdığın herşey bir yerlerden okuyup ezber paylaştığın şeyler.
Fikirlerinin ekletik olmasından belli...
Akp iktidara geldiğinden beri kaç kişi öldü biliyormusun?Bu katliamları yapanları biliyormusun?Bu katliam yapanları lojistik desteği kimin verdiğini biliyormusun?Akp arcılığıyla son 10 yılda tüm dünyada yaklaşık olarak 3 milyon insanın öldürüldüğünü biliyormusun? Hani bir söz varya,dinime küfreden müslüman olsa..
Anlamadığım şey 30 binden fazla insan öldü bu iç savaşta,neden 10 binlerce diyorsun,yavaş yavaş 10 bine çekip,kürtlere sahip çıkmayacaksın sanırım.....

Geändert von YigitAdam (21.04.2017 um 22:09 Uhr).