Zitat:
Zitat von YigitAdam
SIKIYORSA AMERİKA VE İSRAİLE HOST DESANIZYA, YEDİ SÜLALENİZİ BELLETİYORSUNUZ ONLARIN KUCAĞINA OTURUP EKMEĞİNİ YEDİĞİNİZ SUYUNU İÇTİĞİNİZ VATANA İHANET EDEN ALÇAK ÇUKUR İNSANLAR...HAYIR DESANIZ NE YAZAR EVET DESANIZ NE YAZAR...BU MİLLET ASLINA EVET DEMEYE BAŞLADI ARTIK--SİYONİZMİN MASALARINIDA ,KEMALIN YAVELERİNİDA, LENİN PİÇLERİNİ, APONUN İBNELERİNİDE , KİMLERİN TAŞMALARINI TAŞIYORSALAR ORAYA SÜRGÜN EDECEKTİR...
|
Dünya sanki bu yobazlarla başlayıp,bunlarla bitiyor.Memleketi parça parça parselleyip satan onlar,yinede burada ahkam kesenler onlar.Sanki ben israil ile,cumhuriyet tarihi boyunca yapılan ticaretin 10 mislini,10 yıla sığdırdım.Bunların yüzüne tükürsen(Ki tükürülecek surat bile yok aslında)yarabbi çok şükür derler.Sanki ben Amarika ile bir olup İslamı teröristleri peydahladım.Senin beynin alsın diye söyliycem ama,anlamazsın,bu dünya da 2 ülke yasak bana,biri Amerika,diğeri Türkiye.Ne kadar tesadüf değil mi?
Senin gibi yavşakları ciddiye alıp yazmak hata aslında.Adam zaten değilsin,bu açıdan bir daha gerçek nicklerinle gir demiycem.Dersem beklentim olur,yavşaklardan anca yavşaklık beklenir.
Amerika ve İsrailin türkiyediki köpekleri yobazlara HOŞT demek için hayır !