Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.03.2017, 00:19
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

O.-)) Ermeni bozuntusu PKK çapulcusu OZANa yazdığım cevaba balıklama atlamış salya sümük akıtmış ağzından pislemişsin rezil, terbiye yoksunu.Neden gerek duydun, ona yazdiklarim sana neden batti?BEN PKK ÇAPULCULARININ YOSMALIĞINI YAPIYORSUN DERKEN BİRYERE DAYANIYORDUM.İŞTE İSBATI...
Sultan Fatih Devleti alının bekası için kardeşlerini bile gözden çıkarabilecek özveride bulundu( ÇÜNKÜ O ZAMANDA bile HAİNLER VARDI AMCASI BİLE BİZANSIN SAFINA GEÇTİĞİ İÇİN TETBİR ALIYORDU) BEN şahsen tasvip etmesemde devletin bekası için böyle bir karar verebilmek büyük bir özveri ister kolay değil...senin tapanağın kemal geberirken bile ingilizleri düşünüp türkiyenin Reizliğini ingilize teklif etmiş.http://www.atajew.com/2000/05/sunday-times.html ...Aradaki farkı senin 19 yy kalmış aklın biraz zor sarar..onun için seninle yazışma zaman israfından başka birşey değil...bazı forumdaşlar bilgileniyor diye yazıyorum yoksa senin salyalı ağzından doğru bir kelam çıkacağını sanmıyorum

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Pislik siz osmanlinin o sunu bilmiyonuz
Bu yobaz takimi akillarinca Atatürk dü$manligi yaparak osmanliyi bizim kar$imiza koymaya cali$iyorlar.
Dogru osmanli bizimde Atamiz ama fatih'de bizim atamizdi, fatihin bogdurdugu kardesleri bizim atamiz olmuyormu?illa tahtami oturmalari gerekiyor Yobaz???Tarihe gercekten önem veriyorsaniz selcukluyu neden anmiyorsunuz ??? bu topraklarda dadaogluda vardi,pir sultan,köroglu,h edip,mustafa kemal atatürk vardi Yobazlara boyun eymeyen....cahillikleriye insanlari bu sekilde zehirlemeye calisian iblisler sizi.
yobaz ne müslümanliginiz müslümanlik ne insanliginiz insanlik cahil,yobaz pis bir milletsiniz.Yaticak yeriniz yok sizin.

Geändert von YigitAdam (07.03.2017 um 00:30 Uhr).