Thema: Neden HAYIR
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.03.2017, 00:35
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard YObaz ezberini tekrarlama Mal

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
:-)) bitli çapulcu bana kaşınıyorsun fakat avuçlarını yalarsın..Lesden pis kokuyorsun..ne ıolacak kimbilir kaç yıl yıkanmamış pkk çapulcularının altına yatarsan olacağı buydu...Benim işim gücüm var atanın ibneliklerini deşifre ediyorum seni yardakçın lezbiyen ablan hamamda domaltıp temizler:-)hadi yine iyisin iki kemik attım sana,bukadarla mutlu olmayı dene hadi şimdi HOŞT

Orosbu cocugu yazdiklarina cevap veriyorum savundugun konuya ilskin sana soru soruyorum cevap ver kirvirma hamamoglani..bak bunlar ciddi konular G.öt kivirmaya benzemez.

yeni annayasinin hanki maddesine Evet dersek PKK bitecek Yobaz?
ben okudum göremedim,hanki madde? Siz gördünüzmü?
madem terörü bitiricektiniz 15 yildir niye hergün mehmetcikler $ehit olurken niye bitirmediniz?
Kim engel oldu Size?5 tane albay yaveriniz vardi 5'de Fetöcü cikti..CHP mi engel cikti,MHP mi? HDP meclis kapilarini acan kim???HDP mi engel oldu?5 tane yaveriniz vardi hepisi Fetöcü cikti.$imdi yaver olarak Genelkurmayba$kanini gezdiriyo

FetO-PKK -hayir diyormu$
Ben Televiziyonda gazetede ,fetonun -pkk nin hayir dedigini görmedim.SIz gördünüz mü?
Bunlar nerden biliyor? demek ki eski dostlariyla hala pazarlik yapiyorlar.
Oslada bunlarin arkada$lari deyilmiydi?Haburda teröristlerin ayagina mahkeme kurup hakimi ,savciyi,kaymakami teröristlerin ayagina getirmedilermi?34 ki$i 210 dakkikada,adam ba$i 7 dakkikada berat etirmedilermi? Oslada Pkk'ya CHP $ikayet etmediniz?

Geändert von Lara__ (05.03.2017 um 01:06 Uhr).