Bu söylediklerinin aksini ispat eden kitaplar okudugum icin coguna cevap vermeme gerek yok. arkadaslar güvenilirliligimin kanitini isterseler liste verecegim okusunlar, sasiracaklar.
Özellikle su tecavüz konusuna gelmek istiyorum; Daha öncede Atatürk'ün dönemindeki düsmanlarimizdan daha güclü bir düsmanla karsilasti Türkler, Cengizhan'la. onlarda tecavüz etti, kadinlari yanlarinda götürdüler, kimisini 1,2 gün sonra öldürdüler, kimi kadinlar da tecavüzden kurtulabildiler ama aradan fazla zaman gecmedi, ortaya Celaleddin Harzemsah cikti, komutan Temür Melik'in yardimlariyla Mogollari perisan etti. sonra Ertugrul Bey cikti, Turgut Alpler cikti, Saltuk Alpler cikti Cengiz han'in torunlarini perisan ettiler.
Atatürk döneminde de savas yeni basladiginda, yunanlilar izmir aydin bölgesinde kadinlara tecavüz ettiler, hatta o tecavüz eden serefsizlerden birinin infazini ben bizzat okudum. Yörük Ali Efe kafasini kesti tecavüz eden adamin. bir cok bölgede Atatürk varkende tecavüzler yasandi. yani anlayacagin, Müslümanlarin, Türklerin, Türkiyelilerin topraklarinda düsman gelince tecavüz gibi seyler zaten oluyor ama belli bir süre sonra baska lider cikiyor ve milleti kurtariyor. burada Atatürk döneminin bir özelligi yok. Atatürk durdurmasa, tecavüzleri saldirilari baskasi durduracakti.
Düsünün, Atatürk döneminde Yörük Ali Efe gibi, siradan bir Kahraman Ingilizlerden Generallik teklifi aldi, cünkü bas edemediler. adam yunan karakollarini, ingiliz karakollarini az bir askerle darma dagin etti. Yörük Ali Efeyi durduramadiklari icin makamla, söhretle kandirarak kendi taraflarina cekmeye, Türkleri zayiflatmaya calistilar. düsünelim, Yörük Ali Efe gibi fazla askeri egitim almamis bir adam bile ( bunu kendisi söylüyor ) ingilizleri caresiz birakiyorsa, Atatürk olmasaydi, baska biride cikip bizi kurtaramayacakti, cok uzun esaret yasayacaktik diyebilir misiniz???
diyemezsiniz. Atatürk olmasaydi diyecek kadar büyük bir rol yok cünkü herkesce paylasilmis bir sorumluluk ve herkesce ortaya konulmus bir kahramanlik vardi... bütün bunlardan Atatürk olmasaydi sonucu cikarmak icin gercekciligi kenara birakmamiz gerek.
Geändert von Caka_Bey (19.02.2017 um 21:24 Uhr).
|