Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.12.2016, 01:16
___EZEL___

Standard :)))

Zitat:
Zitat von turkogluturkiye Beitrag anzeigen
Biz bazi iddialari dayanaklariyla ortaya koyduk.Haberlerin yalan olduguna dair elinde bilgi ve belge varsa sende ortaya koyarsin.mesele kapanir...Yok efendim öyleydi böyleydi demek, ideolojik hovardaliktan ileri gitmez.insanlar eksiktir hatalidir onlari ilahlstiranlar köle ruhlu insanlardir.Kapitalizmle sosyalizim arasinda, sadece kapitali biriktirma kulanma dagitma yönünde fikir ayriligi vardir yoksa aralarinda fazla bir fark yoktur.ikiside beseri sistemdir, insanlari ruhsuzlastirmada üzerlerine yok. ikiside aslinda cökmüstür.Ayakta durmak icin yapacak fazla oyuncaklarida kalmamistir.Nasilki birzamanlar sosyalistler icin ÖRNEK ÜLKE ARNAVUTLUKTU..simdilerde Castronun kubasi olabilir fakat Arnavutlugun en ilkel toplumlardan daha adaletsiz bir yönetim uyguladigini nasilkkii zaman gösterdi.kubaninkinida zaman gösterecektir.Yoksa ben sahsen F.Castro`nun mücadelesini alkislayan biriyim
Ben konuyu bir yere çekmedim,sadece neden öldükten sonra sorusunu sordum.Yaşarken cesaretleri yokmuydu bu asparagas basının,öldükten sonra Castro yu zengin yaptılar.Özelliklede dinci basın azgınca saldırdı....
Yaşayan bir diktatörün,iktidara gelirken,bir nikah yüzüğü olan bir adamın nedense 10 yıl gibi bir kısa zamanda dünyanın en zenginleri arasına girdiğini kimse söylemiyor.Yavşak şakşak basın,(tabi basın denirse,hükümetin matbaası bir nevi)ne hikmetse bunlardan bahsetmiyor?
Ayrıca avrupa sosyalist olarak görülen bir çok ülkeyi sosyalist görmedim ben.Buna 74 den sonra arnavutluk,76 dan sonra çinde katıldı....Rusaya 56 dan sonra sosyalist değil zaten,Cüba 66 kadar direndi ama amerikan emperyalizmi baskısından dolayı,rus sosyal emperyalistlerin boyunduruğuna katıldı.....