Zitat:
Zitat von ___EZEL___
Castro yu var olduğu günden beri yok etmeye çalışan emperyalizm,ölümünde gösterilen ilgiye tahammül edemeyince,uluslar arası kampanya başlattı tabi.Soru şu yaşadığı zamanda neden böylesi haberler yoktu da,ölünce ortaya çıktı?Birde yaşayanlar var daha ölmemiş.Mesela;benim nikah yüzüğümden başka servetim yok diyerek siyasete atılan,sonra dünyanın en zengin Diktatörleri arasına giren biri var,onu neden yazmadın?
|
Biz bazi iddialari dayanaklariyla ortaya koyduk.Haberlerin yalan olduguna dair elinde bilgi ve belge varsa sende ortaya koyarsin.mesele kapanir...Yok efendim öyleydi böyleydi demek, ideolojik hovardaliktan ileri gitmez.insanlar eksiktir hatalidir onlari ilahlstiranlar köle ruhlu insanlardir.Kapitalizmle sosyalizim arasinda, sadece kapitali biriktirma kulanma dagitma yönünde fikir ayriligi vardir yoksa aralarinda fazla bir fark yoktur.ikiside beseri sistemdir, insanlari ruhsuzlastirmada üzerlerine yok. ikiside aslinda cökmüstür.Ayakta durmak icin yapacak fazla oyuncaklarida kalmamistir.Nasilki birzamanlar sosyalistler icin ÖRNEK ÜLKE ARNAVUTLUKTU..simdilerde Castronun kubasi olabilir fakat Arnavutlugun en ilkel toplumlardan daha adaletsiz bir yönetim uyguladigini nasilkkii zaman gösterdi.kubaninkinida zaman gösterecektir.Yoksa ben sahsen F.Castro`nun mücadelesini alkislayan biriyim