Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.07.2015, 09:11
__KAAN__

Standard :))))

Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Bu yuzden guneydogu'daki asiretlere bir son verilmelidir asiretsiz bir Turkiye icin.
Bosp sallantıdan bağlantı kurmak konusunda bir artın var. )) Mesela şöyle düşün;Geri bırakılmış bir ulus,Kandilli rasathanesinden Oradki Şeyhlere,siz çarşamba günü yağmur duasına çıkın denirse cumhuriyetin ilk yıllarında,ne yobaz müslümanlık biter,ne cehalet nede aşiret.Sanki oradaki büyük aşiretlerle anlaşan Şankı osmanlı rüyası görenler değil?))
Bak sana bir bilgi;Dersim 38 katliamı olmadan önce,dersimde ki büyük ağalar ve aşiret reisleri toprak reformu yapıyor,kendiliğinden hemde.Şimdi sözüm ona Modern tc. bile yapmadığı bir toprak reformunu,38 de onlar yapmış.Ayrıca Demokratik devrim,feodal üretim ilişkilerinin tasviyesizle olur.Tc.Kurulduğu günden bu zamana kadar,herhangi bir feodalizm tasviye eylemine girişmemiş.Bu demek oluyor ki işine gelenler,işine geldiği gibi yönetmek istediler...Sanki ege,akdeniz,iç anadolu,karadenizde aşiret yok gibi yazıyorsun ya o küçük beyninle,inan ki hep gülüyorum))))
Size bir sorum var millet?Aşiret ağası gibi yönetmeye kalkan,Erdo iblisi değil mi?Kaldı ki ankarada islami mafyanın,elinde parsel parsel satıldığı itirafları,islami mafyanın diğer kesimi tarafından dillendirilmişti.Burda bir kez daha söylüyorum,türkiyedeki yobaz islami hareket insanlığın düşmanıdır.İsmi boşuna Akabe değil anlayın artık...