Zitat:
Zitat von Bosphorus_
ISTE BU YUZDEN! Bu yuzden size terorist ve nankor diyoruz  insanliktan merhametten demokrasiden bahsedenler gelmis PKK gibi eli kanli teror orgutunu savunuyor.
Bu soruyu daha once sana hic sormamistim. _EZEL_ ve _CENK_'e sormustum. Boylelikle o profillerin de sana ait oldugunu kabul etmis oldun.
Onu hic sormadin. Baska baslikta soruldu linklerle anlattim neler yapildigini.
Olay AKP icraatleri bile degil, olay senin maskenin dusmesi, PKK'yi teror orgutu olarak gormemen
Seni gibi kaypak YEZIDI seni  bugun de kiz kardesini dovdun mu?
Kadinlarini kizlarini BASLIK PARASI altinda satanlar pezevenktir, bil bakalim onu kimler yapiyor, aaa yine altindan kürtler cikti ne ilginc 
|
Bence sen ya aptalsın,yada aptalları oynuyorsun?Meseleyi getirip nereye bağladın,demogoji sizin gibi fanatik islami ve ırkçı kafaların tamamında var.Bir insan şeref yoksunu olunca,işte senin gibi basit tartışmalarda üste çıkmaya çalışır....Akebe ve baş iblisinin basit politikası,sokak dansı hareketleri bunlar.Yapılanları yazmışmış?Sen anca basit sıradan lümpen insanlar gibi proveke yazar ve hakaret edersin,ırkçı olduğun için,başka ulus ve halkları küçük görür ve onları aşağılamaya çalışıp,kendini tatmin edersin anca....
Benim burda başından beri,Akebe ye terörist dediğimi herkes bilir.Onun uşaklarını her yerde yenilgiye uğratıyor ya kürtler,bu açıdan düşman olmanız normal,doğanızın gereği bu..Beyinsiz değilsen,az birşey düşünme ve okuma kapasitesi varsa eğer;Kadını eşya gibi gören zihniyetin İslamiyet olduğunu anlarsın,pratik ortada,bütün dünya 6 yaşındaki çocuklarla evlilik yaptığınızı ve bunuislamiyete dayandırdığınız biliyor,yani müslğmanlar,kısaca Pedofil.Kadını köle gibi kullanıp,pazarlarda islama gelir getirmek için sattığını biliyor dünya.Sırf düşmanlıkmıdır sence,İşid teröristlerinin,insan organı yemesi?Veya öldürdüğü insanların organlarını uluslar arası organ mafyasına satması?Sana daha fazla yazmıycam,çünkü sen ahlak ve görgü kurallarından yoksun bir öküzsün.Baksana benim gibi bir adama,aile seceresi devlet arşivlerinde olan birine sırf hakaret etmek (Ki ben müslğman olmaktansa,yezidi olmayı tercih ederim)Yezidi diyorsun.Bu kadar basit bir kişiliğe sahipsin,ordan urdan kopya çekerek düşünce belirtiyorsun,kendin iki kelime yazsan,üçüncü kelime hakaret olmaya başlar,çünkü kapasite ona elverişli,vahşi türklerdensin sen,hani işid den önce kelle kesip resim yayınlayanlar varya onlardansın......