Zitat:
Zitat von __KAAN__
Pkk terör örgütü değildir,
|
ISTE BU YUZDEN! Bu yuzden size terorist ve nankor diyoruz

insanliktan merhametten demokrasiden bahsedenler gelmis PKK gibi eli kanli teror orgutunu savunuyor.
Zitat:
Zitat von __KAAN__
Bu soruyu defalarca sorup cevap aldığın halde tekrar tekara sormana anlam veremiyorum?
|
Bu soruyu daha once sana hic sormamistim. _EZEL_ ve _CENK_'e sormustum. Boylelikle o profillerin de sana ait oldugunu kabul etmis oldun.
Zitat:
Zitat von __KAAN__
Tartışmaları basit zeminlere çekmek senin gibi insanların ruhunda var,Akebe lilere soruyoruz ne yatırmı yapmış,yol köprüden başka cevap yok? Bunları kim yapmış diye sor ona da cevap yok.Çünkü zavallı bu insanlar,robot gibi ne verilirse onu anlatıyorlar.Eğer akabelilerle yapılan tartışma,yol ve köprülere geldise çekilin tartışmadan,şartlanmış pavlov köpekleri misali oluyorlar.
Ben yezidi olmayı,aşağiılık kan emici,pedofil,pezevenk bir müslümanlığa tercih ederim.
|
Onu hic sormadin. Baska baslikta soruldu linklerle anlattim neler yapildigini.
Olay AKP icraatleri bile degil, olay senin maskenin dusmesi, PKK'yi teror orgutu olarak gormemen
Seni gibi kaypak YEZIDI seni

bugun de kiz kardesini dovdun mu?
Kadinlarini kizlarini BASLIK PARASI altinda satanlar pezevenktir, bil bakalim onu kimler yapiyor, aaa yine altindan kürtler cikti ne ilginc