Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.04.2015, 20:14
Benutzerbild von Alphawolf
Alphawolf Alphawolf ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard T9'a hitaben;

Zitat:
Zitat von T9 Beitrag anzeigen
sen kim oluyorsunda benim senin ayagina gelebilecegimi düsünüyorsun.

tehdit edip tarih veren sensin. simdi korkup param yok bahanesiyle kiviriyorsun.

3 mayistan sonra sana 'kiz' lakabiyla hitap edecegim.
Ulan ipne konuşma kayıtları elimde, anneciğinin pembe amına sokarım kıvırma (!) Götveren diyaloglar belli bir diyalog akışına göre , yayınlarım burada hala kıvırmaya çalışırsın. İbine bu ayağa gitmek değil ki, ONUR, ŞEREF meselesi, ayrıca GÖT meselesi. Ben sen gibi işadamı olsam imkanım olsa bir saniye beklemezdim daha önceki mesajlarımda yazdım. Bilsem ki karşımdaki düşman mert , açıkça kendini belli edecek bir saniye düşünmezdim. Benim yazdıklarımı o nohut beynin hala tehdit olarak mı algılıyor? Yavşak, namert herif, ayrı bir forum konusu açmıştım '' BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR'' isminde aktuelles kısmında orada belirtmiştim bunun bir tehdit değil açıkça sana olan düşmanlık olduğunu. Şimdi kıvırma laf salatası yapma, bu iş birilerinin ayağına gidip gelmek değil, BEDEL ödemek durumu. Gelemediğimin sebebini açıkça yazdım yiğitçe, ama sen KORKMAK olarak nitelendiriyorsun. Yahu Allah aşkına ( gerçi imanın var mıdır yaradana bilemem ama) bana CESARET ve KORKUDAN bahsetme ya komik oluyorsun. Götoş, çark eden senin vites düşüren sensin ilk günde numaranı değiştirdin AMUŞ bu neyin çabası? Algılama yeteneği olanlar, içinde bir parça da delikanlılık olanlar, benim yazdığım şeylerde sana defalarca aynı şeyi kesinlikle anlattığımı bilirler. Kıvırma, Tereciye tere değil başka şey sat.