Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.02.2015, 22:32
feyzade

Standard

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen

SÖZDE MÜMINE FEYZO

Allahin adini isine geldigi gibi evirip cevirip kullaniyorsun seni iblis, dul kari.

Beni havale etdigin o Allah varya (yerleri ve gökleri yokdan var eden)
sana bu yalanlarinin, iftiralarinin hesabini tek tek soracak.
Önce o cingirakli yilan dilinden basliyacak, sonra o pis gözlerine “Gördün mü? Yanindamiydin “ diye hesap soracak. Iste o zaman burda kivirdigin gibi Allahin karisinda kiviramiyacaksin.

SEREF yoksulu, iftiraci, sinsi yilan seni
Toprak bile kendinen olmayni kabullenmiyor, SENIN YATACAK YERIN YOK.
Laramin degil elini, ayagini öpmek onu 100 yil sirtinda tasisanda bu atdigin iftirlarinin "AFFI" olmiyacak
Bana laf salataligi yapma, seni cingirakli, sinsi yilan.
Forumda ki herkes bilir ki, MALbeyin SAPI diye sürtüsmedigin, iftira atmadigin ne bir hemcinsin ne de karsi cinsten biri kaldi, gurursuz!!!
Banu, en basda, sürekli benim icin bu kadar emek ve zahmet vererek hakkimda bunca yazi yazdigin icin senden tesekkür ediyorum.
Bu yazilarin, benim senin icin ne kadar önemli bir insan oldugumu gösteriyor. Gece gündüz aklindayim ki, benim icin bunca emek sarf ediyorsun. Tesekkürler.

Malum, ne kadar yazarsan yaz, ne kadar uydurursan uydur. Ben sana verecegim cevabi verdim bile. Ve bu cevap hala ayni:

haksizliklara karsi sabir göstermek, büyüklüktür.
Yalancilarla iddalasmamak, akililiktir.
Degersiz insanlari kale almamak, huzurdur. Seni Allaha havale etmek ise, inancdir.

Defalarca arkadasinin ismini camura batiran bir insana karsi - cok üzgünüm - hic saygim yok.
Allah arkadasina sabir versin, kimseye de senin gibi bir arkadas vermesin. Onu "savunacam" diyerek, onun hikayesini tekrarliya tekrarliya telef oldun. Eninde sonunda o bile pes etti ve sana cevap verdi:

"Bir daha bu yazilarini tekrarlarsan, tekrar seninle konusmam." dedi.

Bilincli olarak burda arkadasinin yazisini alinti olarak yazmiyorum.
Artik bu konuyu kapat. Yeter. Sayet ben hem duymaktan, hem senden okumaktan biktim usandim.
Sen arkadasini savunmuyorsun, aksine, ona ve bütün burda bulunan diger üyelere olanlari defalarca hatirlattin ve hala hatirlatiyorsun.

Arkadasinada bi önerim var:

Banu'nun arkadasi:
Sen en iyisi git kendine, gercek bir arkadas bul.

Banu, sanada bunu söylüyorum:

Yazilarina ve bilhassa yalanlarina ragmen, sana ne kin ne nefret beslemiyorum.

Allah seni islah etsin.