Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 25.02.2015, 18:33
seyrangah

Standard

Erkekligin gereksiminlerinden birisi de gerekirse özür de dilemektir. Burda bir sahis ile didismeye girmistim, dolmusa gelip gelisi güzel küfürler etmistim! Ama sonra baktim annesinin, ailesinin ne günahi var ve annesinden ve ailesinden özür dilemistim. Hatta yüz yüze görüsmek bile istemistim. Ancak görüsmek icin onu tamimak istemistim ve resmini yüklemesini istemistim. Hamsinin kavaga cikacagini ama benim bu istegimin gerceklesmeyecegini anlayinca da, ciddiye almadim. Bende olanda hayir vardir dedim uzatmadim!
Sunu bil ki T9, özür dilemek insani kücültmez bilhasa yüceltir, cünkü yapan sahis hata yaptigini anliyor.

Erkeklik meselesi farkli. Erkeklikte yüz yüze, göz göze gelmek vardir. Yigitlik herkese nasip olan bir sey degildir. Yigitligin %99'u beladan uzak durmaktir, ama gerekirse o %1'i meydana koymali bir erkek. Bunu yapamiyorsa zaten fazla tenezül etmeyeceksin ve gülüp gececeksin.

Iyi insanlar iftira atmazlar, yalan yanlis arkadan konusmazlar, özü neyse sözü öyle olur! Meydanda mert misali ortaya cikarlar, özüyle sözüyle. Eminim sende benim gibi düsünüyorsun degil mi?

Geändert von seyrangah (25.02.2015 um 18:41 Uhr).