25.02.2015, 18:25
|
 |
Erfahrener Benutzer
|
|
|
|
Zitat:
Zitat von seyrangah
Libido sorununu cözememis milletimiz bel alti hikayelerine ne kadar da merakli böyle.
Fazla merakli olmayin ne gelirse kadina meraktan erkege de y... Yaradan'dan..
Chatte girmedigim icin belirli kisilerin hakkinda konusulan belirli seyleri bende bilmiyorum ve ilgi alanima da girmez. Netice de herkes resit. Dileyen diledigini diledigi kisiyle paylasir, ama Lara gibi birisinin böyle taraklarda bezi olmadigini düsünüyorum.
Burda erkeklere bile iftira atiliyor, kadinlari kim taklar..
Yaff rahat birakin milleti. Insanlar buraya zaman öldürmek icin, girgirina ve geyigine giriyorlar.
Belirli bir saygi cercevesi icinde mizah sanattir, ama seviyenizi düsürmeyin. Sirf onlara degil, ama bilhasa tahsilin kökünü kiloyla satin almis beyefendilere gitsin bu sözüm.
On sözüm ve son sözüm bu konuda
Vesselam
Ey iman edenler! Zandan çok sakının! Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Sinsi casuslar gibi ayıp aramayın! Gıybet ederek biriniz ötekini arkasından çekiştirmesin! Sizden biri, ölmüş kardeşinin etini yemek ister mi? Bakın bundan iğrendiniz. Allah'tan sakının! Hiç kuşkusuz, Allah tövbeleri çok kabul eden, rahmeti sonsuz olandır.
49/HUCURÂT-12
|
evet malesef özel yasantilar genele aktariliyor. olayin en üzücü tarafi pleasure hanim isim vermeden bu olaya degindiginde bu kisinin en yakin arkadasi cikip ismini yansitmasiydi.
bu kisilerin yasadiklari kimseyi ilgilendirmez. ilk basta bunun en samimi arkadasi onun ismini aciklamasina yinede bir anlam veremedim.
ikinci konuyada deginmek istiyorum, herkes girgir samata ve eglence icin buraya girmiyor. bir cok kötü niyetli insanlar var. baska erkeklerin ismini ve adresini burada paylasan, burada yalan söyleyerek siyaset propagandasi yapan, mezheplere küfür ve iftira atan cok seref yoksunu insanlar var.
tabiki iyi insanlarda var. bu iyi insanlar bu seref yoksunu olanlarin kulagini cekip el öptürerek yola getiriyor. hatta burada birini özür diletip tüm tükürdüklerini yalatan bir vakaa bile olmustu.
|