25.02.2015, 10:08
|
 |
Erfahrener Benutzer
|
|
|
|
sapli olmak nedir???? türkcen gercekten cok zayif
Zitat:
Zitat von lafebesi
Yüce T9 - bana türkceyi anlattigin icin sana minettarim :-) Ne mutlu ki bana, senin gibi bir hocam var artik. Ögretmekten vazgecme, ne olur, sayende ben de yazi yazmayi ögrenecegim.
Bu arada - asil örümcek kafali Cumhurbaskani gecinen Erdogandir o halde - Mustafa Kemal Atatürkten önceki zamanda sapli kaldigi icin ondan örümceklisi yoktur herhalde - eminim sen de hemfikirsindir bana anlattiklarindan sonra.
A bu arada, Müslümanlarin hepsi mi örümcek kafali oluyor o halde? Bildigim kadariyla (eminim sen bu konuda da bana yardimci olucaksindir) Islamin ortaya gelisi hepsinden de önceydi.. Neden Müslümanlar veya Osmanli devletine sapli kalanlar örümcek kafali degil de Kemalistler örümcek kafali? Sen kesin buna da bi yama uydurursun :-)
|
birseyi anlayamamissin,
sayin cumhurbaskanimiz osmanliya odakli yasamiyor. yeni bir türkiye kuruyor ve osmanliyi inkar etmiyor.
müslümanlar, hristiyanlar ve diger dinlere mensup olan insanlar dinlerini yasiyor.
sen resim asip o resime tapanlarla müslüman, hristiyan ve yahudileri karistirma. yinede resim asip ona takan insanlarada saygim sonsuzdur. seni biraz daha aydin ve acik görüse davet ediyorum.
ama sapli dedigin kelime saplanti anlaminda kullaniyorsan seni siddetle kiniyorum. bu kadar insana hakaret etmen büyük bir serefsizlik olur.
umarim sadece türkcenin zayif oldugundan kaynaklanmistir bu hatan ve özür dilersin bundan dolayi.
saplanti = kendini kurtaramadigi yersiz sacma düsünce
|