Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.02.2015, 15:06
Benutzerbild von T9
T9 T9 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Salixalba Beitrag anzeigen
Bikere kendini tanid feyzade; seninle hic bir sekilde muatab olmamistim.
O sebebten kisiligme saldirip bu kadar fitne fesatlik ortaya atmani anlamis degilim. Asikmisin yoksa T9 a ? Ama T9 bir erkek. Erkekler kadinlar tarafindan korunmayi sevmezler; süt kuzusu derler yoksa ona! Ben olsam gönül bagini baska istikametde kuraririm. Bizi harcayarak; kendini yiyerek degil. Yani bu olsa gerek diyorum; baska türlü bana ulu ortada saldirmana analam veremiyorum. Benim senimle hic bir sekilde alip veremedigim yok. T9 biraz olsun hos görülü; selim kafayla, aydin bakisla, yüksek anlayisla, saygi ile insanlara yaklassa; inanirim ki herkezde ona tavrini degistiricek!
Sen bunun farkindasin; cünki gördügüm kadari Vaybeede baya aktifsin! O halde nedir bu celiski?
Ben bir varim, bir yokum. Sen kalicisin. Benim hakkimdan düsündügün o sebebten viz gelir bana! Sen kendi itibarini düsün; beni degil! Ceke düzen ver kendine biraz. Yoksa sende T9 gibi; habire renkten renke girmek zorunda kalirsin!

Wie man in den Wald ruft; so schallt es zurück!
feyzade senin sahsina hakarette etmedi kötüde konusmadi, sen niye ona saldiriyorsun simdi?

burada dogrulari yazanlara saldirmani siddetle kiniyorum.

salix bu kadar öfkeni ve kizginligini anlayamiyorum. niye benim pesimi birakip eskileri unutup gelecege bakmiyorsun???