Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 22.02.2015, 14:06
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen hoch Kalbimin dim dimi..))

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen
Sen simdi iyi niyetlemi sin……..? Biz de yedik
Wenn dir der malbey die Geschichte am Telefon erzählt hat, dann weisst du es ja schon.
WARUM fragst du ihn hier nochmal, frag doch mal auch die LARA!!!
Die Frage ist nur!!! Senin gibi kezbana lara cevap verir mi

Beyin diye tasidigin o saksiyi ara-sira yagla, bosuna yük etme kendine.
Akil var mantik var, hangi erkek "sahip oldum" dedigi kadini mobben yapar???
Malbey sizinle ulu orta flirt yaparken bile LARAyi dilinden düsürmüyor. Hic düsündün mü niye diye?
Lara bu malbeyin nickini yazmaya tenezül bile etmesken , 12 saat chat odasinda larayi dilinden düsürmeyen yine bu sanal is adami malbey.

Sen nasil bir gazsin ki, bilmedigin bir konuda „ sirf belki sap bulurum diye, burada dedikodu yapiyorsun?

Simdi ben sana soruyorum pleasuree
SENIN NEREN BOZUK??????

Bu ne is???
Ben düzenli olarak chat odasina giren userlardanim ki senin nickini bir kere bile oda da görmedim. AMA NE HIKMETSE chat odasinda olan biten herseyden haberin var. Hangi fake nickel chat odasinda pinekliyorsun?
Keske Laramdaki asaletin, zerafetin, onurun, onlarida gecelim GURURUN üc de biri sende/sizde de olsa, GURURSUZ böyle sap diye ulu orta rezil olmazdin, dedikoducu kari.

LARAmin parmaginin ucu ile itdigini, sizler avucunuzun ici ile kapmaya calisirsiniz
daha önce söyledigim gibi,SEN gercekten cok iyi bir dost yol arkada$isin,inandigin ,bildigin dogrularindan $a$mayacak kadar da yürekli ve cesursun..Kalbinin güzelligi yüzünede yansinmi$.Nadir elde edilen paha bicilmez Miras gibisin...cok t$k ederim

Harikasin NURBANU...)

evet dogru ama eksit tesbit etmi$ sin....KeZban deyil - Kezbanin da alti...))))

LARA cevap vermezdi..)