Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.02.2015, 16:48
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

sayin saygi deger salihcigim,

aptal insana ciddi anlamda biseyleri anlatmak veya anlatmaya calismak aptalliktir salih. halklarin kardesligine, yani alman-türk-fransiz-italyan diyerek ayirt etmeksizin siyaset yapar ve siyaset bicimini desteklerim. bunun dogru oldugunu öyle ya da böyle defalarca anlatmaya calistim sizlere.
anliyorlar mi? hayir,
neden anlamiyorlar?
cünkü yasamlarinda ezik ve bitik insan bunlar.
irkcilik yapan bir almanin sosyal yapisini düsün, karakterini ve tutumunu bir türke yaklasimini gözönünde bulundur? ve dünyanin tüm irkcilarina sktir cekeceksin sloganim da bu anlamda yerinde.

simdi, bazen bu forumalarda, birileri üst üste basliklar olusturup konular olusturuyo. 10larca kin ve nefret kokan yorumlarda bulunuyo. ermeniyi skiyo. aleviye, kürde kin kusuyo. son derece barbarca. bu yeni nickler ardina siginip böyle sacmaliklar böyle barbarliklar yapan insanin, benim sktir cektigim insan olma olasiligi coook ama coook yüksek, ayni ideolojisinin insanlari bunlar. bazen kadin profili bazen de erkek profili olusturup kin kusarlar toplumlara. bunlar sorunlu inanlardir, bunlar bizim de icinde bulundugumuz irki ve inanci cirkinlestirip, degerlerimizi mundar eden kisilikler-sahsiyetlerdir salih.

seni okuyup bazen anlamaya calisiyorum, iyi niyetini az da olsa sezinliyorum ama öyle camura bulandiriyorsun ki kendini inancinla, sözcüklerle öyle anlamsizlastiriyorsun ki iyi niyetini, anlamak da güc seni.

simdi bak olm, bi insan inancsizsa inancsizligini savunur ve ardinda durur bundan korkmaz, uno gibi bir yigit hayatta korkmaz. ben, sizin tarzinizda korktugum icin degil tüm iyi nyietimle allaha inaniyor ve onu sorgulamaktan islamiyetin bazi yanlislarini desmekten ürkmüyorum. farkimiz bu. cok kadinli evlilik, cocuk yasta evlilik, kadinin kapanmasi ve benzeri salakca seyleri tekme vururcasina red ediyorum.yani allahin buyruklari ve din adamlarinin hükümleri arsinda kalip salakca yasayacak kadar aptal degilim, bunu anla.

özge, basarili bir insan? ve güzelligiyle taninmis bir insan mersinde. bu tarz soförler sapiktirlar o yüzden de böylesine güzellikleri cirkinlikleriyle elde etmeye calisirlar ya kaba kuvvet ya da yalan dolan. özgenin bir MHPLI ruh hastasi tarafindan bu tarz vahsice katledilmesi ve daha sonra su an konudaki, adini agzina almak istemedigim sktir cekmelik insanlar tarafindan özenin bir MHPli olaran gösterilmesi ve gösterilmesine seyirci kalmak baska bi yavvsaklik. o yüzden, bu ipnelere tavri ve öfkem, öfkenin katiline olacagim kadardir.bu cinsiyetsiz sapik, kendi ideolojisine cekebilmek icin, kendi ideolojisinin prestejini tekrar kazanmak icin böyle göötlükler yapiyo.

yani göötlük bi yasam bicimidir salihcim, o yüzden bu tarz bi yasam bicimini tercih etme. gööt olmak, göötlük yapmak basittir. insanlari bilmeden, tanimadan ve yenemiyosun diye de öyle allahsiz mallahsiz olarak da tanimlama. bu tavrinin tek tanimi da budur.

böyle sert ve kati ithamlarla yüklendigime kizip alinma, ben böyle yaptikca sen biseyleri anlayabiliyosun.

saygilarimla, yigit uno!