18.02.2015, 09:07
|
 |
Erfahrener Benutzer
|
|
|
|
Zitat:
Zitat von uno
sayin t9, lütfen bu öfkeyle bu sekil sacma tutumlarda bulunmayiniz aksi halde sizi de skeriz. ibine herifler, böyle kallesce ve kahpece seyleri trolleyip, benim siyasi görüsüm olan HDP'yi de arada mundar etmeye calismayiniz cünkü sizin bu tutumunuz dogru olmayan tutumdur.
saygilarimla.
|
sayin uno,
bu tür olaylari kullanarak hdpye prim yaptigini düsünmek cehaletin göstergesidir.
HDP siirt baskani 2 cocuga tecavüz ettiginde bunu politize edip hdpye camur atanlar olmadigini hatirlatayim.
senin mantigina göre bu 2 masum cocuga tecavüz eden hdpli oldugu icin tüm hdp ahlaksiz, kana susamis cani ve tecavüzcü olmasi gerekir.
siyasette yaris projelerle ve vizyonlarla olur ama malesef türkiyede muhalefet partilerin projeleri ve vizyonlari olmadigi icin sadece karalama taktigi ile prim yapmaya calisiyor.
Zitat:
Zitat von uno
sayin t9, lütfen bu öfkeyle bu sekil sacma tutumlarda bulunmayiniz aksi halde sizi de skeriz.
|
sayin uno,
cogul konustugunuza göre ve aksi hal yerine geldigine göre sizi tehditlerinizi gerceklestirmeye cagiriyorum. pn ile adresimi size gönderdim ve vaad ettiklerinizi gerceklestirmenizi bekliyorum.
saygilar
|