Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 11.02.2015, 00:12
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
sevgili arkadasim,

öncelikle olaylari bu denli analiz edebilen toplum uzmani siz insanlarin varligi, ayrica sözkonusu kisilerin sorunlarindan kaynakli gelisen bu kavgaya kayitsiz kalmayisiniz beni onure etmistir. cünkü bu tarz insanlarin bana veya bir baskasina sarf ettigi o igrenc küfürler cogu zaman gücüme gitmekte. evet, ben uzak durmaya calistikca maalesef sözkonusu kisiler bana tüm cirkinlikleriyle organize sekilde, barbar bir kültürle yakinlarima küfür ederek saldiryo evet, ve cok gücüme gidiyo. bazen nedne böyle bir platformda bu tarz insanlarla karsi karsiya geldigimi de anlamiyorum acikcasi. bazen nicki filan silip de cikmak istiyorum burdan ama bunun, bu tür insanlardan korkup kactigim anlamina geleceginden cekiniyorum ve buna tüm gönlünüzle inanin, bu insanlarin cirkin görünümleri veya ruhsal dengesizlikleri beni baglamiyor, ettikleri küfürlerden, saldiri yöntemlerinden ne denli kaliteye sahip olduklari zaten anlasiliyo. ama sizin bu insanlara karsi kayitsiz kalmayisiniz ve ciddi anlamda onlari elestirmeniz, bana da onlara da farkindalik yaratti. tesekkürler.

farkettiyseniz, benim ilk yorumum mevcut devlet yapisinin universite ögrencilerini düsüncelerinden ötürü yargilamasi ve onlara karsi astronomik ceza istemesi. bu insanlar farkli düsüncelere ve farkli kültür, inanca sahip olabilirler bu farkliliklarina ragmen hepimizin okullarinda bizim icin kendilerini gelistiren insanlar. tekrar olaya gelmek gerekirse, onlarin bu denli agir ceza istemiyle yargilanmalari fasizan tutumdur hic kimsenin buna onay vermesi kabuledilebilinir tutum degildir.

saygilarimla.

Öylesine aciz ,öylesine zavalli,öylesine rezil UTANC verici bir YARATIKSIN

Ne tipin ne Karekterin adim aticak hali kalmami$ KAMBUR

SEN daha cook duvara toslar,$apa oturur küle osurursun

PKK dürtmesi enik bir kerede hayatinda onurlu bir Gay gibi savun kendini O.C