Bir yalanın yalan, bir iftiranın iftira olduğu, kişilere göre değişmez. Ama bir hakaretin hakaret olduğu kişilere göre değişir. "Yeter ki hakaret içermesin", yeter ki edebe aykırı olmasın..
Ben bu Korkak adam defalarca isbatla diye yazdim ,isbatliyamiyorsan özür dile.Bunun cevabi Pantolonum yirtilmi$ diktirmeliymi$im "Bu yanli$ cevap FATSALI"Senden hala isbat etmeni beklyioruz
Cevap veremeyince karşı tarafı böyle hiçbir inandırıcılığı olmayan salakça lümpenliklere aşağılamaya kalkiyor.Bununlada yetinmiyor bu "UTANMAZ ADAM"
attigi iftirayi,ettigi hakaretleri hice sayip kendini hakli görüyor.
SEn vermen gereken cevabi ona verdin ."$imdi sira onda"FATSALI isbatla ,yada özür dile.
Yapamiyorsan hakkinda cikan yazilarin dogru oldugunu kanitlami$ oluyorsun.
Benim Chate odasina girip giremem benim icin önemli deyil,burasi benim icin bir mecburiyet deyil,sadece bir secenek.
Beni kizdiran asil konu ortada YAPILAN"HAKSIZLIK"UTANMAzin biri ortaya cikmi$ ben Agentim ve burasini babamin ciftligi gibi kullanirim ! istedigim iftirayi atarim! küfürde ederim,yalanda konu$urum!Siz benden özür dilemek zorundasiniz,aksi taktirde köpeklerimi üzerinize salarim .AYni sertlikte cevap verirseniz chatte giremezsiniz..Tam bir Cambaz
|