Zitat:
Zitat von Dadaruhi
interessant, dass von den sonst so lauten brüllern in diesem forum nichts dazu zu hören ist.
MÜSLÜMANLAR BUNDAN IKI SENE ÖNCE , KONU HAKKINDA PROTESTO YAPMISLARDIR. BUNDAN IKI SENE ÖNCE KARIKATÜR OLAYI KAPANMIS VE BU OLAY IKI SENE SONRA , YAKINDA FRANSANIN AFRIKA DA SALDIRIYA GECMEK ICIN HAZIRLANDIGININ ILK ADIMI ICIN , BU OYUN HAZIRLANMISTIR. BU SALDIRIDAN FRANSA DEVLETI SORUMLUDUR !!
BU OYUNUN IC YÜZÜDE ER YADA GEC ORTAYA CIKACAKTIR
es ist einfach nur traurig!!!
von elementarer bedeutung ist, dass die meinungsfreiheit UND die freiheit der kunst in europa erhalten bleibt....mit allen mitteln! COK DOGRU !!
GERCEK ANLAMDA INSANLARIN KARSILIKLI SAYGI VE SEVGI ICINDE YASAMALARI, BIRILERININ,DIGERLERIN DEGERLERI ILE DALGA GECMEMESI DE , INSAN AKLININ BIR GEREKSINIMIDIR:
BEN ÖLENLERE , CEZALARINI BULDU DEMEYE GETIRMIYORUM. AMA SANAT ALTINDAN INSANLARIN DEGERLERIYLE OYNANMASINI DA TASDIK ETMIYORUM
klar war, dass weder der ZMD in D noch irgendein türkischer regierungssprecher diese rechte in ihren statesments verteidigt.
|
Bu olaylarin yasanmis olmasi ve hatta insanligin buna sadece gözyummasi, bilinki kabullenemez bir durumdan ibarettir.
Kimin neden ve nicin öldürüldügünü sorgulamaksizin, bu türlü kötülüklerden, beni yaradan yüce rabbime siginirim.
Gücü ve Kadri herbirseye yeten Allah , asla bir kac kendini bilmezin , ve hatta , kendini islam savunucusu ilan eden , ALLAH düsmanlarinin, ISLAM dini ile alakasi bulunamaz ve bu kisilerinde 11 EYLÜL (11.September) olaylarinda oldugu gibi , bir ön calisma oldugunun aleni bir göstergesidir !
Rabbim bu zalimlerin OYUNLARINI basina yiksin !
Olan her zaman sivillere , garibanlara ve gercek inananlara olacaktir !
GERCEKTE ve ÖZÜNDE bu olaylarin boyutu DINSEL DEGIL POLITIKTIR !!!
Kimsenin ISLAM dininin AZRAILLIGINI YAPMASINA GEREK YOKTUR !
KIMSE ISLAM DINININ KORULUCUGUNU YAPMAYA SOYUNMASIN !
ISLAM DINININ TEK VE YEGANE KORUYUCUSU ALLAH tir !
Kim ki ISLAM ADINA CELLATLIK YAPIYOR ise , ISLAM dini ile ALAKASI YOKTUR !
bu böyle biline !!
SAVAS HALINDEN BASKA KI DURUMLARDA ; ISLAM KAN DÖKMEYI KESINLIKLE RED EDER .
BUNU DA UNUTMAYALIM !!
LÜTFEN arkadaslar, karsilikli KIN ekmeyelim.
INSAN OLAN INSAN ASLA HAKSIZLIGI ONAYLAMAZ !!
kisinin ne dini ne dili ne irki önemli degildir !
ÖNEMLI olan ISLAM dinin de KISININ KENDISIDIR, BARIS ve SEVGI Toplumudur!!
YASANANLAR ASLA ISLAM ADINA YAPILMAMAKTADIR !!
ama ne yazikki cogu arkadaslarin algilama ve anlama kapatisetesi haricinde , birde genel dünya politikasi bilgisinden birhaber olmalarindan dolayi , bazi yalanlari oyunlari , göremiyorlar.
BIR OYUN DÜSÜNÜN TIYATRODA OYNANAN !!
ve perdenin arkasindan gelen kisik sesin , görünmedigini, ama oyun icin kesinlikle cok degerli vazgecilmez ve hatta basröl oldugunu unutmayin !