Thema: Turan
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.01.2015, 18:37
___CENK___

Standard Gerizekalilar olmasa....

Zitat:
Zitat von Oguzhan_ Beitrag anzeigen
Biz Türkler her IRKA ve millete saygi duyariz.

Cünki tarihte büyük imparatorluklar ve medeniyetler kuran bir milletin (TÜRKMILLETI ) ferdiyiz.

IRKCI ve söven (sizler gibi) degiliz. Biz her millet ve medeniyete büyük bir saygi duyuyoruz.
Cünki hic bir insan kendi Millet ve IRKINA secme hakkina sahip degildir.

Büyük kudretin tercihiyle bizler Türküz, Arabiz, Kürdüz, Ermeniyiz, Almaniz, Ingiliziz vs.

Bu sebepten bizler büyük düsünür, büyük fikirler üretir insanliga Armagan ederiz.

Diger IRKLARA karsi sövmekle, hakaret etmekle kücülme behbahtligina kendimizi indirgemeyiz.

Insanlari büyülten ve yücelten digerlerine karsi tasidigi hosgörü ve samimiyettir.

Bu ideal duygulardan yoksun olanlar insanliktan nasibini alamamis olan zavallilar diger IRK ve Kavimlere karsi düsmanca bir tutum izlerler ve hakaret ederler.

Bunlar ne kadar insanlik yoksunu zavalli ve bicarelerdir.

Sizler büyük bir millet ve medeniyet kurmamis olabilirsiniz.

Bu sizlerin kücük ve aciz oldugunuzu göstermez.

Biz sizlerden beklerdikki Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak üzerinizde yasamis oldugunuz cografyayi ve insanlari sevmenizi beklerdik.

Maalesef sizlerin bilinc altiniza yerlesmis olan bu ALCAKLIK ve kücüklük kompleksi sizleri dahada zavallilastiriyor.

Sizleri erdemli ve sizden olmayanlarada sevgi, SAYGI ve hosgörüye davet ediyorum.

ANSASILDIMI?

Selam ile.
Gerizekalilar olmasa,ben gülemem inanin))))Sözde,ilimli alcak gönüllü türk takilmis,özde ise,daha berbat bir irkcilik yapmis)))))Aziz nesin bosuna bu türkler aptaldir dememis,gercekten aptalsiniz...Toplumsal gelismelerden uzak,kendinizi bir rüyada görüyorsunuz....Cahillik baki degil,biraz zihninizi gelistirin!