Biz Türkler her IRKA ve millete saygi duyariz.
Cünki tarihte büyük imparatorluklar ve medeniyetler kuran bir milletin (TÜRKMILLETI ) ferdiyiz.
IRKCI ve söven (sizler gibi) degiliz. Biz her millet ve medeniyete büyük bir saygi duyuyoruz.
Cünki hic bir insan kendi Millet ve IRKINA secme hakkina sahip degildir.
Büyük kudretin tercihiyle bizler Türküz, Arabiz, Kürdüz, Ermeniyiz, Almaniz, Ingiliziz vs.
Bu sebepten bizler büyük düsünür, büyük fikirler üretir insanliga Armagan ederiz.
Diger IRKLARA karsi sövmekle, hakaret etmekle kücülme behbahtligina kendimizi indirgemeyiz.
Insanlari büyülten ve yücelten digerlerine karsi tasidigi hosgörü ve samimiyettir.
Bu ideal duygulardan yoksun olanlar insanliktan nasibini alamamis olan zavallilar diger IRK ve Kavimlere karsi düsmanca bir tutum izlerler ve hakaret ederler.
Bunlar ne kadar insanlik yoksunu zavalli ve bicarelerdir.
Sizler büyük bir millet ve medeniyet kurmamis olabilirsiniz.
Bu sizlerin kücük ve aciz oldugunuzu göstermez.
Biz sizlerden beklerdikki Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olarak üzerinizde yasamis oldugunuz cografyayi ve insanlari sevmenizi beklerdik.
Maalesef sizlerin bilinc altiniza yerlesmis olan bu ALCAKLIK ve kücüklük kompleksi sizleri dahada zavallilastiriyor.
Sizleri erdemli ve sizden olmayanlarada sevgi, SAYGI ve hosgörüye davet ediyorum.
ANSASILDIMI?
Selam ile.
Zitat:
Zitat von ___CENK___
Turan;Farsca bir kelime oldugu halde,irkci,kelle avcisi barbarlar tarafindan,bir ülkü olarak kabul edilmis.  )Turan,iranlilarin türklere taktigi isimdir,Tipki Tümirlenk gibi(YANI TOPAL TIMUR)Sözlükten bakip,burda bir iki kara cahile alinti yapim dedim,sözlükler bile degismis  ))Bir örnek verim mesela; "birçok kürt vatandaşının bi türlü kabul ve tahammül edemediği bir sözdür. milletler arasındaki en büyük en yüce millete verilen isimdir." Bu alinti bir sözlükten,burdan bile bu insanlarin nasil irkci oldugu görülebilir...Ayrica sözlüklerde Türk irki diye birsey geciyor;yok öyle bir irk,Irklar,Siyah,Beyaz,Sari ve KIZIL olarak dörde ayrilir....Ulus la Irk i birbirine karistiran sözlüklerin,ne derece güvenilirligi olabilri ki?Bu yazilanlari oldugu gibi kabul eden insanlarin,zeka seviyesi ne olabilir?Lütfen insanlik tarihi ile ilgili seyler konusuldugunda,daha bilimsel seylere basvurun!
|