Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.12.2014, 20:00
___CENK___

Standard Geirzekali

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
güya kadinlara hakaret edince kenara cekecegini saniyorsun. argumanlarin (google bilgin) bitince tek becerdigin is hakaret. güya bizde bir pkk li böyle göz dagi veriyor diye kenara cekilecegiz hm? karsinda TURANCI birisi var sen onu kafana bir donk ettir. sizin yalanci, iftiraci duygu sömürüsü ile beslenenlerle karistirma TURANCILARI hm?

not: yine bu yalaninin Ispatlayamadin yalanci pkk li türk düsmani
Sen gercekten gerizekalisin!
Yoksa bu kadar aptalca yazmazdin!Eger benim derdim sen olsaydin,inan sen benim olurdun!
Birkere bunu gecelim.....
Git okuma yazman varsa,yazdiklarima bak bakalim,inan senin burdaki yobazlarin,kelle avcilarin bir araya gelse,benimle asik atabilecek kapasiteleri yok....
Bak konuyu o kadar saptirdin ki,en son sözde ben sana teklif getirmisim de sen kabul etmemissine getirdin))))))Cok basitsin cok,inan ki bak sen benim ayarimda biri degilsin....Bu yüzden senin yaptiklarin yazdiklarinla hic ilgilenmedim....Senin gibi ortalik malina kalacagima,inan HADIM ettiririm kendimi.........Bak KIZKURUSU daha yazma,Cünkü;kelle avcilari ile hic bir alakam olsun istemiyorum,turan mis,kelimenin özünü bile bilmiyorsun allahin makadonyalisi................