Thema: Turan
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 27.12.2014, 12:04
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard vah vah

iste o yüzden benim hic bir sorunum yok
pekiyi sen? hmm dur bakaliiim niki silinen sensin
tabiki hersey kayitli ama nikin altini tiklayip o kisinini neler paylastigini bir anda görme imkani zorlasiyor.
was denkt ihr altinda sana daha önceki üyeler ezel nikinle yazmadigini birakmamislar.

tabi bu kadar hakaratten sonra bu yeni nikle cikman dogal

benim yazdiklarimin hepsi bu nikle takip edilebilinir.
Ezel nikinle aylarca yag yaktigin halde bir cevap alamadin ama sözkonusu türklük olunca tabiki bilinclendirme amacli yazarim.
bak bu sayede normalde senin gibi türk düsmanlarina cevap vermeye tenezzül bile etmezken cevap veriyorum.

Zitat:
Zitat von ___CENK___ Beitrag anzeigen
Sen gerizekali oldugun icin;nick silinince paylastiklarimizn veya yazdiklarimizin silindigini saniyorsun!Ne kadar silersen sil,sistemde hepsi kayitlidir.Ne yaparsan yap,senin kim oldugunu bilirler!Evini,telefonunu,hatta senin kimlik bilgilerini bilir burdaki sistem!
Bu acidan;sen ne kadar masumlari oynasanda,senin ne mal oldugunu burdakiler biliyor,sadece sana söylemiyorlar!Ya KIZIM ben senin gibi biriyle ilgilenmem 1,kimsenin pesine düsmem 2,burda beyni lackalasmis kadinlardan bir halt olabilecegini düsünmedigim icin,cok takmam 3,sen yine masturbasyon yap kendi kendine,sorun yok,polyanna okuyorsun demek ki?)))))))

Geändert von SevtapTuran (27.12.2014 um 12:07 Uhr).