Thema: Turan
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.12.2014, 20:31
___CENK___

Standard Sevtap;

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
sen galiba birileriyle karistirdin beni basit hakaretlerinle (seviyene yakisir sekilde) saniyorsun beni burdan kacirmayi? cok beklersin. inadina. sadece bu sebepten dolayi burdayim. senin gibi türk düsmanlarina göstermek icin inadina. sen o hakaretlerini kendi cevrende kullana kullana benimsemissin ama bende sökmez. beni burdan yok etmek icin akilli yollar denemen gerek, yalan iftira hakaretler zaten senden bekledigim seyler olduguna bunlar sökmez. sen kac defa sarkilar yollayarak, cevap alamayinca benim gibi milliyetci birisine cevap vermem o kadar zoruna gitti demek. bir türk düsmani ile asla ve asla arkadas olamam. bunu bir kenara yaz. ezel nikinle yazilarin hala forumda silinmedi bunuda unutma.

vee cok sevdigin icin: gaziantep: sanli bayragimiz dalgalaniyor. iste böyle bir milletiz biz
Eger derdim gerizekalilari burdan uzaklastirmak olsa,inan en fazla iki saatimi alir...Ben seni gibi KIZKURULARINA acidigim icin,burda evcilik oynamana ses cikarmadim,yoksa degil sen,senin irkci kelle avcisi atlarin bile gelse,onlarada dünyanin kac bucak oldugunu gösteririm!Ben Bir ulus düsmanligi degil,fasizm düsmanligi yapiyorum,senin o kus beyninde algilama sorunu oldugu icin algilayamiyorsun!Dünde burda Isid cellatlarini destekliyordunuz,kadinlarin köle olarak satildigini duyunca bi yerlerinize kina yaktiniz...Fakat ne yazik ki 9 binden fazla Isid cete üyesi yerüyzünden silindi...Simdi sira türkiyedeki gizli isidcilerde,sen ve senin gibilerinin;o irkci fasist dünya görüsünü tarihin cöplügünde hak ettigi yere gönderecek türkiye halklari!Bundan cok eminim,gel yol yakinken bu fikirlerinin insani olup olmadigini sorgula,bakarsin kirli silahlariniz siz vurur...Aman dkkat,siz bu cennet ülkeyi agziniza bile almayin o zaman!.....