@bosphorus_ ibinesi,
Fotografi netlestirerek türk askeri uniformalari belirginlesti, bunu kalkip tarismanin anlami yok,fotografi zaten söz konusu benzer bir muzeden alip üzerine özellikle "Hitler degil, Atatürk'ün soykirimi" yazdim. Söz konusu fotografta uniforma farkliligi türk ordusunun mensuplarinin oldugunu gösteriyo.
Varsayalim degil, Önceki konunda
"Keske dersimde yasayip basina bombayi yiyeydin" dedin. Lan ibine, senin gibilerine dersim dedirtmek bile benim icin kazanim.
meydan okudun, adres verdim, korktun
resimlerim boy boy profilimde
inan bana, eger verdigim hesaba 50 euro yollasaydin bile kobane'ye gidicektim.
lan gel ibine böyle yazip yollayarak olmuyo, sesli ve görüntülü konusalim dedim, kactin.
simdi bunlarin hic biri tartismalarimiz da yasanmamis gibi, halen pismis pismis ben kazandim salakligina giriyosun.
bosphorus sundan emin ol,seni her halukarda skerim olm. döverken de zevk alirim inan.masum insan öldüren,yigidi sirtindan vuran fasist dövmek bana büyük bir keyif verir.iste, skilecegini bildigin icinde böyle göötlesip manevra yapiyosun.
@ghettosexual
haci, sinan meydan kafayi yimis.o adami nasil tarihci yapmislar anlam ve önem veremiyorum. herif resmen barbar tellali gibi. ya devlet tarafindan satin alinmis bir tarihci ya da gercekten vahsi duygulara sahip insan görünümlü bir hayvan sinen meydan. elbette tarihci oldugu icin siradan bir insan olarak onunla ve tezleriyle bas edemem,tarihi istedigi gibi sekillendirip önüme sunma yetenegi var.
ancak, dersim katliaminda askerliky apan su amcayi dinleyince "kutu deresi" tüylerim diken diken oluyo
"Asker, süngüyü basti ve cocugu dereye attilar"
"Askerin dövdügü kadinlar "ali ali ali, hizir hizir hizir" diye inliyordu, askerler ise onlara "vay mezhebini sktiklerimi ali'ye tapiyorlar, hizira tapiyorlar diyerek öldürdüler"
https://www.youtube.com/watch?v=bX1Q...tailpage#t=273
amcayi dinleyince insanlarin tüyleri diken diken oluyo.sktir et simdi sinen meydan göötünü.tarihin canli tanigi bu amca, bir milyon sinan meydan eder.
Bastan izlemek
https://www.youtube.com/watch?v=bX1Q8L2vkTU
Atatürk'ün, Ermeni ve rum vahsetleri ise dillere akillara zarar..