Zitat:
Zitat von kizkarsli
Gerçekten fikrimi beyan etmek istiyorum siyasi yorumun dışına çıkarak , neden iki cinsiyet Arasında fikir çatışmasında olunca bel altı vuruluyor ? Senin ifadenin Altın'da bu yatıyor profiline bakmış sen yazmasında karın ağrısı ondan filan gibi  ) şimdi tümbayabkar belir ki genelde erkekler bakar profillere  ) bu ifade biraz çırkin geldi bana , eğer öyle olsa bile bir Erkeğe yakışık alırmı böyle yazmak ?
|
Irkcilar bana göre insan olmadigi icin,onu kadin katagorisine bile koymuyorum1...
2 ben genelde cevremi hep kontrol altinda tutarim,birine sakadan dokunurum,onun yüksek sesi baska yerden cikar

Bir kadina,küfür,hakaret ve irkcilik yakistiriyorsan baska tabi?Fakat bana göre,koplexli ve hayattan ne istedigini bilmeyen bir tip...Cünkü bu nickle defalarca bana bakti,ben dönüp bakmadim bile,en son cigrindan cikip,bu yönteme basvurdu..Bu o kisinin edebini gösterir...Sana gelince ister begen ister begenme,bana iliskin haksiz bir yaklasim oldugunda,karsimdakine haddini bildirmek,benim boynumun borcudur...Kaldiki cevremdeki insanlarada baska nicklerle catiyor bu kisi......