Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 14.11.2014, 20:02
NurBanu

Idee özgürlük adi altinda bebekleri katleden örgüt ve onlarin destekcileri Avrupa Birligi

Alman milletvekilleri kendi ic sorunlarini halletdiler de, dis ülkelerin sorunlarina el atar olmuslar, duygulanacaktim ama vazgectim, yoksa isin gercek yüzü HIZLA BÜYÜYEN TÜRKIYE yi yipratma politikasi mi ??? YANI düsmanimin, düsmani "dostumdur" felsefesi.

Ne zamandan beri insanlar „özgürlük adi altindan“ baska insanlar katletdiler???

Bu serefsiz örgütün en son kurbani, DİYARBAKIR’da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun dogmamis 2,5 aylik bebegi (anne karninda öldü)

1984 den bu yana BEBEK KATILLARI OLAN Pkk bilancosu:

30 BİN KİŞİ ÖLDÜ

*Terör nedeniyle son 30 yılda 7 bin 918 kamu görevlisini şehit oldu.

*1984-2012 yılları arasında ölü olarak ele geçirilen PKK’lı sayısı 22 bin 101.

*1984-2012 arasında 5 bin 557 sivil hayatını kaybetti.

*PKK’nın iç infazlarının sayısı ise bilinmiyor.

*Faili meçhul cinayetlerin sayısı da tam olarak bilinmiyor. Ancak iki binin altındaki rakamlar ile 17 bin arasında olduğu tahmin ediliyor.

*İstatistiklere geçmeyen ölüm olayları hariç, toplam 35 bin 576 kişinin terör nedeniyle yaşamını kaybetti.

386 BİN 360 KİŞİ GÖÇ ETTİ

@ Kahpe uno$
Bak yine engin bilgilerimden faydalaniyorsun VATAN HAINI, hemde hic bir ücret talep etmiyorum senden kus beyinli, sana „özgürlügün ve katliamin“ ne anlama geldigini de yazdim , bundan sonra bnulari birbirinden daha iyi ayirt edersin.
ÖZGÜRLÜK: İnsanların hiçbir insana zarar vermeden dilediği her şeyi yapabilmesine özgürlük denir.

„Biz VATAN SEVGISINI, Cankakale de kefensiz yatan, Sarikamis ta soguktan donan ATALARIMIZDAN ögrendik !!!“

Kitap gibi bir Tatarim :-))) , ALLAH benden razi olsun (amin)

Geändert von NurBanu (14.11.2014 um 22:06 Uhr).