Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.11.2014, 23:21
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Tüm dinlerin veya uluslarin devlet insaalarinda mutlaka kan akmis ve katliamlar yapilmistir.

Atatürk, cocuk yasta yetim kalmis ve buram buram kan ve barut kokan askeri okullarda egitim görüp türkiyenin ulus devlet insaasinda öncü rolünü oynamistir. Süphesiz, öyle bir cografyada /laz,cerkez,ermeni,kürt,alevi vb farkliliklari kullanarak insa ettigi bu ülke büyük bir basaridir. Ancak isin insani boyutuna indiginde ise olayin son derece trajik oldugunu, ve ölüm koktugunu görebiliyoruz. Ermeni,alevi,cerkezlerin bu devlet yapisiyla hizla asimile edilip yok olduguna tanik olduk.

Senin savundugun ne ülke benim ülkem, ne de inancin benim inancim. Senin gibiler "türkcülük veya dincilik" yaparak toplumda yer edinmeye calisiyo.yani sizin siz de olan yalnizliginiz cogullasmak amacli ittigi bu gürültüde,bazi degerleri bir limon nidasinda cürütüyor.

Din, kendini elestirdikce gelistirir..
Ülkeler de, topraklarimda..kendinle yüzlestikce güzellesir..

Senin gibi kokmus ve psikolojisi bozuk insanlarin,ülke ve din sevgisi o degerleri mundarlayip ne inanilir ne de sevilir hale getiriyo.. yani ülkeyi tuvalete, dini de kerraneye ceviren tiplersiniz..

Onu yapmadik bunu yapmadik,lan yaptiginiza da sahip cikmiyorsunuz mk.Nasil tiplersiniz, daha gecen atatürkün evladi olarak bilinen TGB üyeleri dersimde alevilere az yaptik bildirisi yayinladilar. konusuyosun gööt gööt iste..

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen
aptal olmak uno nun kaderi mi?
Uno gibi fitne cikaranlarin, beyinleri hep eksik calisir, anca ordan burdan yalan yanlis kopy & pasta yapar bu beyinsiz, neyse iyi ki BEN varim da simdi yine bilgisizleri bilgilendirecegim :-)

Su aklimi kurcalayim bakalim neler cikacak bu konuyla ilgili :-)

Mustada Kemal Atatürk

1- ATATÜRK, aleviligin serbestce yasanmasina izin veren devlet adamidir, malum osmanli zamaninda alevilik kapali kapilar arkasinda yasaniyor idi (TC genelinde aleviligin farkli sekillerde yasanma nedenidir)

2- Bugün ki adi ile Tunceli iline 1937-1938 yillari arasinda askeri harekat düzenlendi, ancak bu harekatin basinda I S M E T I N Ö N Ü vardi, Cumhurbaskanimiz Mustafa Kemal Atatürk o zamanlar siroz hastaligi tehsisi konulmus ve agir hasta idi, malum Cumhurbaskanimiz 10.11.1938 hakkin rahmetine kavustu "Allah rahmet eylesin".

3- Uno denilen fitneci serefsizin yayinladigin RESIM FAKE BUNU SAGIR SULTAN BILE DUYDU, bir sen mi duymadin KAHPE UNO??? Ayni bu resimi ermeni soykirimi icinde kullandilar internetde ama ne hikmetse bu resimde. BIR DINE VEYA IRKA AIT OLDUGUNU GÖSTEREN BIR DETAY (BILGI YOK).

@ uno
Fitne cikarmaninda bir rajonu olmali, senin bu yaptigin KAHPELIK, sen bir VATAN HAINISIN, sana hic bir yerde HUZUR YOK!!!