Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.11.2014, 00:29
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
kac cesit tanri var anlamadim gitti mk, tanri tek mi yoksa girdigi her beyinde farklilasiyor mu? neyse sktir et, o kadar da umursamiyorum bu celiskiyi.

haclilar islamiyetin hakim oldugu topraklara ilerlerken yazilmis bir hadis olmali, evet topraklarini isgalcilerden müdafe edince sehit oluyosun,buna katiliyorum.

Algi sorunu gözönünde bulundurarak aciklamak gerekirse;
Canakkale'de, düsmana karsi saf tutup ölen her insan sehittir hem islami usüllere uygun hem de insani usüllere göre sehittir.

Türk-Kürt catismalarinda ölen hic bir asker, sehit degildir. cünkü iki taraf da müslümandir. He, bu catismalarda ölen insanlara, ulus devlet sehidi ve PKK sehidi diyebilirsiniz, dogru olan bu tanimlar.

sakin allah yolunda ölmeyene sehit deme,yeminle diger tarafta allah belanizi zker. ben uyarimde, sonra cehennemde yanarken "vay ben duymadim, vay ben bilmiyodum" diyerek isin icinden siyrilmayin.. su an kimin nerde ne sekil öldügünde nasil ünvan alacagi konusunda seni aydinlattim Banu. yanlis tanim yaparsan yanarsin ona göre, sorgulanirken cennet-cehennem kapisinda "bilmiyodum" diye kacamazsin

Bi de Banu, Lara'nin colasina uyku hapi atip onun tüm hayallerini bir bardagin icine haps eden, telafuz edeceginiz bir nick uzakligindayken israrla bana catmaniz beni takip etmeniz veya chat odalarinda arkadaslarima cam araciligiyla sohbet ederken gizli ve sinsi ayrica hacker uzmanliginda beni gözetlemize anlam veremiyorum.
Ayrica, chat bu aralar sizin yoklugunuzda küfürsüz diger katilimcilar sizlerin o igrenc küfürlerinizi özledi, özleniyorsunuz yani.
Hic bir icerigi olmayan siyasi kisir yorumlarindan sonra
$ehitleremi geldi sira "BEYINSIZ."Iki eliyle bir yamuk ka$ini düzeltemeyen OGLAN .Sana bunu chat odasinda cicekli ic cama$irlarini gösterdigin arkada$larinmi söyledi.He hiristiyan insandan sayilmiyor yani ona karsi sava$irsan $ehit sayiliyorsun.Dü$man Kürt olursa müslüman oldugu icin $ehit sayilmiyor?Dü$man Vatan haini bir GAY se böyle bir pislik de insandan sayiliyormu UNO$?

Ne Poh yiyecegini $a$irdi beyinsiz GAYTO$,SEN ne a$alik,ne adi,ne UTanmaz,ne Arsiz yaratiksin böyle ja..$ehitlere laf atmaya bile utanmiyor ...o kadar cesaretlisin etegini giyip gitsene ISIDe Sava$a

PÜhh senin o cibiliyetsiz sifatina ..Beyin özürlü Chat sapigi...senin aksine bazi insanlarin Özel hayati var ,senin gibi Chat odasinda ya$amiyorlar ya$am artigi..

GAYTO$ yüz kizartici bir kepazesin

Tependeyim Senin PKKLI bit

Geändert von Lara_ (02.11.2014 um 00:42 Uhr).