Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.11.2014, 19:16
___EZEL___

Standard Ilkokul...

Zitat:
Zitat von CakaBeyy Beitrag anzeigen
Son cirpinislar...

Bugün Türkiye Dünyanin en büyük devletlerine kafa tutmaya hazirlaniyorsa o halde ben Pkk diye basit bir seyi konusmam.

bunun arkasinda daha büyük seyler var. Büyükler giderse Pkk dediginiz sey zaten otomatik'men gitmis oluyor.

O zaman ne diye P bilmem neye ya odaklanayim ki?

Türkiye Cumhuriyeti Büyük Düsmanlarindan birini köseye SIKISTIRSIN, o ülke ne der biliyor musunuz?

isterseniz PKKyi 1 ay icinde ortadan kaldiriririz, bize firsat verin...

Bozmasi kolay olur

Onlarin sistemi ne de olsa.....
Ilkokula gittigimde,az da olsa okuma yazma biliyordum,ilk sene bunu gelistirince,büyük destanlar okumaya basladim hayran kaldim...Kilicini sallayip 50 insanin kafasini kesen müthis savascilardan,tutunda bir kurdun önderlik yaptigi destana kadar..biraz büyüdüm cocuklugum adli romani okudum ve artik bakis acim degisti,mesela insan hayati ve emegi önemliydi benim icin....Simdi hayalperest bir ulema ordan kuru SIKI patlatiyor,cahil halk bunu top güllesi saniyor...Bu saatten sonra,bu tür seylere anca cocuk beynine sahip olanlar inanir..Senin en büyük düsmanin sen kendinsin be kardes,git aynada kendinle savas...Bizim oralarda bu tipler icin söylenecek cok sey var,örnegin;"BEKARA BOSANMAK KOLAYDIR" veya"ZÜGÜRDE IFLAS BASITTIR" cocugada savas oyunlari basit gelir...Hayatinda eline silah almamislarin bu sacma fikirleri beni cok güldürüyor)))Nerden biliyorsunuz diyeceksiniz,yazmasindan belli......