Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.11.2014, 17:09
sadesohbet

Standard

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
Simdi kendimimi savunmam gerek? Ben "autokorrektur" yu ayarlamak , ugrasmak istemiyorum diyorum ama SEN beni genel olarak ögrenmek bilmek istmedigimi burada paylasiyorsun? Hayrola?
BEN sabah haberlerinde PKK nin öldürülen sehit Askerlerimizin kimligini kapicinin PKK ya belirttigini yaziyorum, SEN benim sadece tv den bilgi edinmek istedigimi paylasiyorsun. Bunada hayrola?

Yani simdi sabah haberlerini dinlemek benim birsey bilmek ögrenmek görüntüsünü sana veriyor?

Beni anlayan anliyor, baska baska yorumlari cikarmak isteyenlere bol eglenceler

Sabah erkence haberlere bakmakta sorun yaratiyorsa artik ne diyeyim
Deine Worte:

Zitat:
Bir bilsem iPad de nerde oldugunu. Telefonda kolay
Önce bilmiyorum diyorsun, sonra

Zitat:
@ sadesohbet
Belki canim istemiyor Onu arastirmak. Haberlerde Bir konu dikkatimi cekerse girip düsüncemi paylasip cikiyorum.
Autokorrektur zaten türkce yazinca sorun yapiyor, almanca yazinca (cogunluk) sorun olmadigina degistirmeyecegim. Idare edin Bir zahmet bazan yazilmasi gereken gibi yazilmayinca

Ich habe mich lediglich an dem orientiert was du geschrieben hast. Also hör jetzt auf, wieder einen auf unschuldig zu machen. Sei doch mal du selber, ist das so schwer?
Birak Allah askina... Bana karsi savunmana gerek yok. Dürüst görünmüyorsun, bende sana bunu söyledim, hepsi bu!