Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.11.2014, 05:58
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

kac cesit tanri var anlamadim gitti mk, tanri tek mi yoksa girdigi her beyinde farklilasiyor mu? neyse sktir et, o kadar da umursamiyorum bu celiskiyi.

haclilar islamiyetin hakim oldugu topraklara ilerlerken yazilmis bir hadis olmali, evet topraklarini isgalcilerden müdafe edince sehit oluyosun,buna katiliyorum.

Algi sorunu gözönünde bulundurarak aciklamak gerekirse;
Canakkale'de, düsmana karsi saf tutup ölen her insan sehittir hem islami usüllere uygun hem de insani usüllere göre sehittir.

Türk-Kürt catismalarinda ölen hic bir asker, sehit degildir. cünkü iki taraf da müslümandir. He, bu catismalarda ölen insanlara, ulus devlet sehidi ve PKK sehidi diyebilirsiniz, dogru olan bu tanimlar.

sakin allah yolunda ölmeyene sehit deme,yeminle diger tarafta allah belanizi zker. ben uyarimde, sonra cehennemde yanarken "vay ben duymadim, vay ben bilmiyodum" diyerek isin icinden siyrilmayin.. su an kimin nerde ne sekil öldügünde nasil ünvan alacagi konusunda seni aydinlattim Banu. yanlis tanim yaparsan yanarsin ona göre, sorgulanirken cennet-cehennem kapisinda "bilmiyodum" diye kacamazsin

Bi de Banu, Lara'nin colasina uyku hapi atip onun tüm hayallerini bir bardagin icine haps eden, telafuz edeceginiz bir nick uzakligindayken israrla bana catmaniz beni takip etmeniz veya chat odalarinda arkadaslarima cam araciligiyla sohbet ederken gizli ve sinsi ayrica hacker uzmanliginda beni gözetlemize anlam veremiyorum.
Ayrica, chat bu aralar sizin yoklugunuzda küfürsüz diger katilimcilar sizlerin o igrenc küfürlerinizi özledi, özleniyorsunuz yani.

Zitat:
Zitat von NurBanu Beitrag anzeigen
Yilin Cumartesi Annesi olarak bu konuda daha engin bilgilere sahip olmalisin,
bak bu kiyagimi unutma, sana sehitligi anlatayim ;-)

Şehid Kimdir?
"Allah yolunda öldürülenlere (şehitlere) ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler.
Lakin siz onu anlayamazsınız" (Bakara, 154)

Vatan Yolunda Ölmenin İslami Hükmü "Şehitlik"

Vatan dediğimizde,sadece bir toprak parçasından ibaret olmayıp,
vatan sınırları içinde bulunan maddi ve manevi bütün değerlerdir.
Vatan uğrunda savaşmak,can ve kan feda etmek demektir.
Yurt sınırları içinde bulunan toprak ve suyu,mal ve mülkü,nesil ve milleti,din ve mukaddesatı,namus ve haysiyeti,
kisacasi maddi-manevi bütün değerleri uğrunda savaşarak can vermek şehitliğin en bariz göstergesidir.

PS:Karnı aç olan eş cinsele nedenir? Cevap: topaç =uno ;.))))

Geändert von uno (01.11.2014 um 06:03 Uhr).